195/50 R15 82H 3PMSF - Wijzigen

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Categorie : Personen 4 seizoenen
F C 72 dB
4.5 /5 (9 reviews)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 227,59

Kenmerken

Merk Uniroyal
Model Allseasonexpert
Afmeting 195/50 R15 82H
Kenmerk 3PMSF
Europese beoordeling
F C 72 dB
Categorie
Personen 4 seizoenen
Reviews
4.5 /5 (9 reviews)

Beschrijving

Met zijn nieuwe Allseasonexpert 195/50 R15 82H (3PMSF) biedt de fabrikant Uniroyal een uitstekende band voor veiligheid en comfort in alle omstandigheden. De band is ontwikkeld voor regenweer en garandeert een uitstekend weggedrag. Ook zeer betrouwbaar op sneeuw.

Beschrijving
reviews
Montage

Grip

Grip
Steeds meer Europese landen verplichten de montage van winterbanden. Maar wat als u een kleine auto rijdt, als u in een relatief gematigd klimaat woont, of gewoon als u niet genoeg rijdt om een seizoensgebonden bandenwissel te rechtvaardigen? Onze AllSeasonExpert banden hebben zowel de M + S indicatoren als de berg / sneeuw symbolen, zodat ze worden beschouwd als winterbanden, zelfs als ze bedoeld zijn voor 4-seizoenen gebruik.

Aquaplaning

Aquaplaning
Ontworpen om aquaplaning te weerstaan tijdens uw rijden in de regen, is de AllSeasonExpert band voorzien van een directioneel profiel. Dankzij zijn brede longitudinale groef, garandeert het de afvoer van water en gesmolten sneeuw en biedt u zo een beter rijcomfort op natte terreinen.

Slijtage en gebruikskosten

Slijtage en gebruikskosten
Om uw uitgaven zoveel mogelijk te verminderen, kies voor een set all-season banden die u het kopen en opslaan van twee zomer- en winter sets bespaart. Houd er ook rekening mee dat als u minder dan 10.000 km per jaar rijdt, het niet rendabel zal zijn om elk seizoen van banden te wisselen, omdat ze na 5 of 6 jaar sponzig zullen worden, zelfs als hun slijtage matig is, en vervangen moeten worden. Gelukkig garanderen de AllSeasonExport banden, dankzij hun slijtage- en slijtvaste rubber, optimale prestaties het hele jaar door.

Comfort

Comfort
Ontworpen om een consistente en gelijkmatige slijtage te bieden, heeft deze band een directioneel profiel ontwikkeld voor sportvoertuigen. Het biedt comfort en een stille werking onder alle omstandigheden, en garandeert uitzonderlijke prestaties op het gebied van wendbaarheid en grip, vooral bij hoge snelheden.
LiveChat
Whatsapp Messenger