BandenLeader: bandenleverancier voor bedrijven

Omdat u een bandendeskundige bent, biedt BandenLeader u de mogelijkheid om te profiteren van kortingen bij de online aankoop van banden: auto, motor, quad, vrachtwagen, industrie en landbouw.

Als u hier gebruik van wilt maken, maakt u een bedrijfsaccount aan. Om de account te valideren, hebben we de volgende informatie van u nodig: bankgegevens en bedrijfsregistratie. Een bedrijfsaccount aanmaken is alleen mogelijk voor bandenbedrijven.

Nadat uw bedrijfsregistratie is gecontroleerd, zal uw account geactiveerd worden en ontvangt u een email met uw inloggegevens.

Bandengroothandel voor bedrijven

Login


Wachtwoord vergeten?

Maak een bedrijfsaccount aan

Om een bedrijfsaccount aan te maken en te profiteren van korting bij de aankoop van uw banden, dient u op de knop hieronder te klikken. Een account aan maken kost nog geen 5 minuten.

Maak een bedrijfsaccount aan

Toegang tot de volledige catalogus

Prijzen en beschikbaarheid worden meerdere malen per dag geupdate. De korting geldt voor alle categoriën bij BandenLeader (auto, motor, quad, vrachtwagen, industrie, landbouw en velgen).

Beheer uw garage dossier

Als montagecentrumpartner biedt BandenLeader u de mogelijkheid om uw garage dossier te raadplegen en de inhoud van het dossier te actualiseren (tarieven, openingstijden, contactgegevens).

LiveChat
Whatsapp Messenger