Zoeken op afmeting
Optioneel
Alle
Alles selecteren Verwijder
0 / 18
Bevestigen

Goedkope quad banden: grote keuze aan banden

BandenLeader biedt u een breed gamma van goedkope quad bandmerken.

Gebruik de zoekfunctie om de beste en goedkoopste banden voor uw quad te vinden en profiteer van het advies en de expertise van ons team. Van utility quad tot sport en competitie quad, BandenLeader verzekert u de beste banden te vinden voor uw quad.

Merklijst

Vind alle soorten banden Quad

De vrijetijds-/baanband

De vrijetijd-quadband is algemeen voorzien voor quads voor occasioneel gebruik. Hij biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt een sterk gewaardeerd rijcomfort. Dankzij de kleine noppen biedt hij een maximale grip op alle baantypes.

De gehomologeerde wegband

De gehomologeerde quadband voor de weg heeft een structuur die sterk gelijkt op een autoband. Hij biedt zowel een goede grip op een droog als op een nat wegdek. Ideaal voor tochten op de wegen, met de mogelijkheid om af ten toe enkele veldwegen te nemen.

De sport-/competitieband

De quad sportband wordt vaak gemonteerd op de quads met grote cilinderinehoud. Hij biedt betere prestaties op alle wegen- en baantypes. Met dit bandtype kunt u hogere snelheden halen op alle wegenstijlen.

De utility band

Deze band is voorzien voor een professioneel gebruik en zorgt met zijn brede noppen voor een maximale grip op alle terreintypes. De utility quad-band is zeer duurzaam en stabiel en laat u toe om op alle terreintypes materiaal te transporteren of te trekken.

Een kleine tip betreffende quad-banden, hoe meer lagen de band heeft, hoe meer weerstand hij zal hebben. Als u vaak over wegen rijdt met stenen, geef dan de voorkeur aan een hoger aantal lagen om lekke banden te vermijden.

LiveChat
Whatsapp Messenger