Zoeken op afmeting
Optioneel
Alle
Alles selecteren Verwijder
0 / 27
Bevestigen

Goedkope motorbanden: alle beschikbare merken

De bandenspecialist, BandenLeader doet zijn best om al zijn klanten tevreden te stellen en biedt een brede keuze aan referenties met ongeveer dertig motorbandmerken in zijn bestand waaronder de meest prestigieuze: Michelin, Pirelli, Dunlop en nog veel meer.

Om zeker te zijn van de beste keuze voor uw motorband, detailleren wij de kenmerken van elk profiel in de technische productinfo zodat u geen vergissingen maakt bij uw online bestelling.

Cross, touring, enduro of sportief, bij elk type motor past een band die nauwkeurig wordt aanbevolen op onze site en die beschikbaar is voor de beste marktprijs.

Merklijst

Vind alle soorten banden Motor

De wegmotor/sportmotor

Deze bijzonder polyvalente band is ideaal om dagelijks te rijden. Door zijn talrijke kleine groeven zal hij in alle weersomstandigheden een goede grip bieden en goed hanteerbaar zijn. Deze band is gemaakt van duurzaam rubber en heeft een lange levensduur. Dankzij de innovaties zijn de rubbersoorten voor banden voor weg-/sportmotoren efficiënt, zelfs bij lage temperaturen en kunt u vanaf de eerste kilometers efficiënt rijden.

De competitie--/baanband

Deze competitie-/baanband is ², heeft een minimale structuur en is soms zelfs volledig slick, warmt zeer snel op en biedt een maximale grip. Hij presteert zwak bij droog weer, maar opgelet bij slechter weer. Als u een echte baanrenner bent, weet u dat er een WET-versie van uw slick-banden bestaat om op een vochtig wegdek te rijden.

De enduro-band

Deze band is voorzien voor 80% gebruik off road en zal bijzonder efficiënt zijn, ongeacht of nu over zand of slib rijdt of kleine hindernissen moet nemen. Sommige profielen van de enduro-band hebben een vrij breed loopvlak om uw comfort op het asfalt te verbeteren.

De trailband

De nieuwe trailmotoren zijn nu krachtiger en zwaarder. Het is gedaan met de oude profielen met de vele noppen, de nieuwe trailbaden lijken meer en meer op wegbanden, maar maken het mogelijk om gebruik te maken van paden en veldwegen als men daar zin in heeft. Hoewel ze voorzien zijn voor 30% off road gebruik, moet u er toch aan denken om uw banden aan te passen als u van oppervlak verandert en moet u de druk met 0,5 bar verminderen op paden en veldwegen.

De Custom-band

Deband voor een custom motor is een element met een totaal aparte look. Maar men mag zijn prestatievermogen niet veronachtzamen. De custom motoren hebben vaak een zeer hoog koppel en zijn tamelijk zwaar. Deze band heeft dus een zeer stevig karkas. Deze rubbers profiteren van de laatste technologische evoluties, zijn dus comfortbel en bieden een goede grip. Maar opgelet bij het nemen van hoeken met deze band.

De scooterbanden

De laatste jaren zijn de moderne scooters steeds krachtiger geworden. De fabrikanten hebben zich aangepast om steeds meer technologische banden voor te stellen. Zacht rubber, hard rubber, bi-rubber of banden M+S, er is een band voor alle scootertypes.

De scooter band met zacht rubber biedt een maximale grip, maar heeft de neiging sneller te slijten dan een band met hard rubber. Er bestaan nu banden met twee rubbersoorten met een harder middengedeelte met een hogere weerstand en zachtere steunen voor een betere grip. Sommige scooterbanden dragen de vermelding M+S, deze lettercombinatie betekent dat de band bijzonder efficiënt is voor slib en sneeuw.

De cross-/trialbanden

Om de juiste motocross-band te kiezen dient men te weten dat een hard rubber de voorkeur geniet op een droog en kiezelachtig terrein, terwijl een zacht rubber efficiënter zal zijn op een nat terrein.

LiveChat
Whatsapp Messenger