Zoeken op auto
Optioneel
Alle
Alles selecteren Verwijder
Alle merken
0 / 58
Bevestigen

Aluminium velgen: geef een unieke look aan uw auto

De banden specialist BandenLeader biedt u een brede keuze aan velgen voor uw voertuig.

Met ongeveer honderd velgmerken op voorraad, zorgen wij ervoor de klant tevreden te stellen en daarom garanderen wij u de beste prijs. Om te voldoen aan ieder budget en aan alle wensen, stellen wij onze complete catalogus tot uw beschikking die u kunt raadplegen op onze site. Profiteer van onze expertise en vind de kenmerken en voordelen van elk merk terug in de gedetailleerde productinfo opgesteld door onze experts. Wij plaatsen veel foto's van onze velgen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Of un nu een velg voor een kleine stadsauto, een sportieve berline of een imposante off road wagen zoekt, u kunt ervan verzekerd zijn dat u een goedkope velg vindt die uw auto verfraait. . Win tijd en bestel uw velgen en banden tegelijkertijd voor discount prijzen bij BandenLeader. Geef uw auto een unieke look.

U hebt besloten om het uiterlijk van uw auto te veranderen, uw velgen zijn beschadigd of versleten, het is tijd om nieuwe velgen te vinden. We zullen u adviseren over de elementen waarmee u rekening moet houden bij de keuze van uw velgen.

De keuze van de diameter

Hoe groter de diameter van uw velgen, hoe meer de velg uw voertuig een strakkere uitstraling geeft. Een toename in diameter van uw velg leidt tot een hoogtevermindering van de zijwand van de band. De hoogte van de zijwand van de band speelt een belangrijke rol bij de schokdemping, als u uw velgdiameter te veel vergroot, is het mogelijk dat er comfort word verloren. Een afname van de zijwandhoogte vermindert de rolweerstand. Daarom moeten we een passende tussenweg vinden.

De keuze van de breedte

Eén velgbreedte is geschikt voor meerdere bandbreedtes. U kunt deze waarden vinden in onze vergelijkingstabel. Wees voorzichtig, bij het veranderen van de breedte en diameter, u moet ervoor zorgen dat de dimensionale gelijkwaardigheid van uw originele montage behouden blijft.

Het type radius

Vaak denken we er niet over na, maar de keuze van het type velgradius is belangrijk. Een fijne velgradius zorgt voor een betere koeling van de remmen. Een velg met een eenvoudig ontwerp en ruimte tussen de spaken zorgt ervoor dat het remstof bij het wassen van uw auto gemakkelijk kan worden verwijderd.

LiveChat
Whatsapp Messenger