Zoeken op afmeting
Optioneel
Alle
Alles selecteren Verwijder
0 / 64
Bevestigen

Vrachtwagen banden: uw banden op discount prijzen

Met een catalogue van méér dan honderd merken, BandenLeader biedt een ruime keus van goedkoop vrachtwagen banden. Met de gedetailleerde fiches met de kenmerken van elke band u weet u zal de beste band voor uw vrachtwagen bestellen.

Op onze website zal u een selectie systeem vinden om de merk, de maat, de profiel van uw band te vinden. We zullen u leiden en het mogelijkheid geven om aankopen in en paar klikken.

Ongeacht de tonnage van uw voertuig of het gezocht merk (Michelin, Bridgestone, Goodyear voor de meest prestigieuze), BandenLeader geeft u de mogelijkheid om de beste band op de beste prijzen.

Merken lijst

Vind alle soorten banden Vrachtwagen

Busbanden

De bussen worden door de bandenfabrikanten beschouwd als zwaar verkeer, maar toch zijn de banden niet identiek aan die van een vrachtwagen. De, lbusbanden moeten sterkere flanken hebben omdat ze geregeld in contact komen met de stoep.

Michelin stelt brede banden voor bussen voor, waardoor het mogelijk is een montage van dubbele banden te vermijden. Door dit bandentype kan de ruimte tussen de achterwielen worden verbreed, de circulatie in de bus wordt verbeterd en het brandstofverbruik wordt verlaagd.

Werfbanden

De werfbanden zijn speciale banden. Ze bestaan in zeer grote maten en hebben een buitengewone weerstand. Betonmolens, laadmachines of bullozers zijn zware machines die enorme lasten moeten vervoeren. Al deze lasten worden doorgegeven aan de banden.

Banden voor aanhangers / motorassen / voorassen

Voor de aanhangerbanden, de banden voor motorassen ofvoorassen moeten enige regels in acht worden genomen.

Het is verboden om het volgende op eenzelfde as te monteren:

De levenscyclus van een vrachtwagenband is vaak als volgt:

In het algemeen geldt dat, wanneer u gedurende de levensduur van uw banden al deze etappes volgt, kunt u de aanvankelijk verwachte levensduur verdubbelen (200 000km).

LiveChat
Whatsapp Messenger