Meningen van klanten

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


Super tevreden, levertijd ongeveer een week, levering in twee keer. Eerst kwamen er drie banden en de volgende dag nog één. DPD was precies op tijd volgens de track and trace. Banden waren netjes van productie week 35 2021. Samen met montage ben ik goedkoper uit dan levering en montage bij een bekende fastfitter.


Snel geleverd. Weer een prima service


Web site is duidelijk en oke de chat sessie ook duidelijk en oke levering binnen 72 uur of 3 werkdagen daar moet ik nog op wachten hoop dat dat ook oke is want heb ze uiterlijk de 12 e jan 2022 nodig vr gr bestellingsnummer 14264156


Heel tevreden


Na lang zoeken bij diverse websites kreeg ik eindelijk goed advies welke velgen op mijn nieuwe auto zouden passen. Voor andere websites was mijn auto te nieuw en wisten ze de specificaties van de velgen niet. Vervolgens de Dezent velgen besteld om daar winterbanden op te monteren en deze passen perfect en staan fraai onder de auto. Helemaal tevreden met de snelle levering ondanks de Kerstdagen. Ik kan Bandenleader dus aanbevelen.


Goed en snel geleverd prima


Nette en snelle levering bij gewenst montagepunt. Banden bijna niet goedkoper te krijgen op internet en ook nog eens met een zeer recente fabricagedatum/DOT: week 36 en 41 van 2021! Top!


Prima duidelijke bestel-site en redelijke prijzen voor alle soorten motorvoertuigen banden! Komt uit buitenland met GLS en netjes afgeleverd bij de buren omdat ik niet thuis was ( bezorger heeft een 'aflever' briefje in de bus gedaan).


Levering was snel en netjes; maandag besteld, donderdag geleverd.


Goedemorgen. De levering van 2016 is uitstekend. Onze nieuwe bestelling staat niet in het account. Ben al 2 dagen aan het chatten maar kom niet verder. Vanmorgen een verzoek om het in het Engels te doen. Dat is te moeilijk. Jammer dat er niemand is die ons verder helpt. Wij willen onze bestelling omruilen Met vr groeten Franco Benincasa


meerdere sets gemonteerd band bevalt prima onder een crafter van 2020


Vanmiddag voor montage van 2 banden onder mn auto geweest en ben prima geholpen door zeer vriendelijke mensen die hun vak verstaan! Koffie staat altijd klaar ! Zal zeker weer een beroep doen bij mn volgende banden!


geleverd als beloofdt


Banden zijn over algemeen redelijk van prijs, alleen de banden zijn toch oud DOTcode 2018. Jammer. Heb in het verleden wel banden besteld en die waren redelijk nieuw! Mvg. JB


Ze verkopen oude banden Slecht service Geen garantie maken krijgen geen garantie Niks bestellen hier


Gewoon goed. Binnen zeer korte tijd de bestelde banden geleverd. Met duidelijke berichtgeving over de voortgang van de levering.


ik heb gelezen dat de band helemaal uit Italië moet komen ik hoop wel dat de band uiterlijk op 9 november 2021 binnen heb daar ik een afspraak heb voor omleggen


Motorband besteld op zondag24-10-2021 en vandaag afgeleverd 28-10-2021 goede band voor een goede prijs brigdestone bt023 120/70-ZR17 met en DOT van 0521.


Snelle levering, makkelijk en duidelijke site


Snel services en betrouwbaar


Goede zomerband en echt stil, ik raad het wel aan


Wat een super stille, maar ook heel betrouwbare band met zeer goede rij eigenschappen zowel nat als droog


Ik bestel hier al meerdere jaren naar volle tevredenheid.


Beste prijs en altijd snelle levering !


Zeer goede grip


Keurig geregeld


Geen reactie geen belletje waar blijven mijn banden


Scooterband besteld. Gratis verzenden en binnen 3 dagen in huis. Dot code van slechts 10 weken oud. Prima service.


perfecte levering snal en goede banden


Sorry van het vorige commentaar dat was niet voor jullie bedoeld. Bij jullie was het prima geregeld een echte aanrader.


Snelle levering, Helaas weggepoetste sticker en geen dot code op de banden


Hallo Ik bestelde een okigin velg 8.5 18 et 45 maar ik heb het et-nummer verkeerd,et nummer is 35 stuur me velg met dat nummer mvg M.Peric


uitstekende service


snelle levering , zondag avond band besteld en dinsdag morgen had ik de band binnen. ik bestel me banden tegenwoordig hier.


Prima levering direct aan montage bedrijf


Eerste 3 dagen geen wijziging in track and trace. Band was nog niet aangeboden bij GLS, alleen aangemeld. Uiteindelijk toch netjes binnen 5 werkdagen geleverd. Nette prijzen en geen oude banden.


Track and trace snel beschikbaar. Levering was goed te volgen en na 5 dagen al binnen vanuit Oostenrijk Band heeft ook een vrij recente DOT code. Dus ik ben best tevreden.


Prima banden, redelijk vlot geleverd. Duurde ongeveer 1 week. Snel gemonteerd op de 9J velg en had weinig verzinkt ijzer nodig voor balanceren. Op de BMW X3 gezet. Luistert zeer nauw met vooras en achteras. Omtreksnelheid moet ongeveer voor en achter gelijk zijn. Omtrek van deze band gemeten en was bijna perfect met de theoretische berekening. Nu de voorbanden nog....


Goede service komt afspraken na en binnen de tijd geleverd. Alleen jammer dat je ze niet kan bellen voor info.


Weer een prima achterband, de vorige A41 heeft het 11.500 km volgehouden. Prima prestatie daar ik behoorlijk agressief rijdt met deze band. Ook 1000km op het onverhard gebruikt, is te doen, maar zeker niet optimaal....Heeft wel wat grip op grind en bosgrond, voor zand ongeschikt


Alles naar behoren geleverd


Zeer snelle levering. Top!


Koop hier altijd mijn banden en velgen wordt altijd netjes geleverd en de prijs is ook altijd scherp


helemaal OKE


Uitstekende service en banden zijn keurig op tijd geleverd.


Binnen 3 dagen binnen gekregen, uit spanje nog wel. Zeer snelle levering en goede kwaliteit banden. Top bedrijf ga zo door!


The best price what I have found in NL online. Good and pretty fast delivery, within a week or something. Tires has been delivered from Germany. GLS tracking code was available, but the actual delivery wasn't clear. That's an issue of GLS, not the BandenLeader per-se. Tires packed in dense plastic foil, all badges were present. BandenLeader is definitely my "go to" place of choice should the need for the new tires appear. Thanks!


Vrijdag 21-05-2021 bestelling gedaan. Vandaag 28-05-2021 netjes afgeleverd. Geen op of aanmerkingen. Na bestelling door Track&Trace je bestelling volgen. Zeer scherp geprijst! Goedkoper dan welke online-banden boer dan ook. Al met al ..zeer tevreden!


Net de levering van de 2e Pirelli band gekregen. Deze keer de voorband. Ging snel ondanks de Pinksteren die er tussen zat. Fabricageweek 40 uit 2020. 110-70-16. De Angel. SUPER!!!


Beste prijs en altijd snelle levering !


Meer meningen lezen