Meningen van klanten

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


Eerste 3 dagen geen wijziging in track and trace. Band was nog niet aangeboden bij GLS, alleen aangemeld. Uiteindelijk toch netjes binnen 5 werkdagen geleverd. Nette prijzen en geen oude banden.


Track and trace snel beschikbaar. Levering was goed te volgen en na 5 dagen al binnen vanuit Oostenrijk Band heeft ook een vrij recente DOT code. Dus ik ben best tevreden.


Prima banden, redelijk vlot geleverd. Duurde ongeveer 1 week. Snel gemonteerd op de 9J velg en had weinig verzinkt ijzer nodig voor balanceren. Op de BMW X3 gezet. Luistert zeer nauw met vooras en achteras. Omtreksnelheid moet ongeveer voor en achter gelijk zijn. Omtrek van deze band gemeten en was bijna perfect met de theoretische berekening. Nu de voorbanden nog....


Goede service komt afspraken na en binnen de tijd geleverd. Alleen jammer dat je ze niet kan bellen voor info.


Weer een prima achterband, de vorige A41 heeft het 11.500 km volgehouden. Prima prestatie daar ik behoorlijk agressief rijdt met deze band. Ook 1000km op het onverhard gebruikt, is te doen, maar zeker niet optimaal....Heeft wel wat grip op grind en bosgrond, voor zand ongeschikt


Alles naar behoren geleverd


Zeer snelle levering. Top!


Koop hier altijd mijn banden en velgen wordt altijd netjes geleverd en de prijs is ook altijd scherp


helemaal OKE


Uitstekende service en banden zijn keurig op tijd geleverd.


Binnen 3 dagen binnen gekregen, uit spanje nog wel. Zeer snelle levering en goede kwaliteit banden. Top bedrijf ga zo door!


The best price what I have found in NL online. Good and pretty fast delivery, within a week or something. Tires has been delivered from Germany. GLS tracking code was available, but the actual delivery wasn't clear. That's an issue of GLS, not the BandenLeader per-se. Tires packed in dense plastic foil, all badges were present. BandenLeader is definitely my "go to" place of choice should the need for the new tires appear. Thanks!


Vrijdag 21-05-2021 bestelling gedaan. Vandaag 28-05-2021 netjes afgeleverd. Geen op of aanmerkingen. Na bestelling door Track&Trace je bestelling volgen. Zeer scherp geprijst! Goedkoper dan welke online-banden boer dan ook. Al met al ..zeer tevreden!


Net de levering van de 2e Pirelli band gekregen. Deze keer de voorband. Ging snel ondanks de Pinksteren die er tussen zat. Fabricageweek 40 uit 2020. 110-70-16. De Angel. SUPER!!!


Beste prijs en altijd snelle levering !


Na de bestelling hoopte ik de banden binnen 3 dagen te hebben maar dat werd iets later. Na contact te hebben gehad waren de banden er binnen een week na bestelling dus niks mis mee.


Voor AT banden stellen ze mij niet teleur. Goed in de regen, droog wegdek en in de modder. Aankomende winter ga ik ze in de sneeuw testen.


Top! In 4 dagen keurig netjes geleverd


Aanraden


5 werkdagen levertijd. prima dus!


Banden zeer snel geleverd en dat voor een prima prijs.


Good prices!!


Bestelde banden snel geleverd voor een prima prijs.


Goede banden, rij ca. 55.000 p.jaar in Zeeuwse polders, met modder en klei. Was aangenaam verrast door de levensduur.


Snelle levering, bedankt.Prima!


In één woord, perfect! Goede banden voor een scherpe prijs en de banden zijn snel geleverd! Top bedrijf.....!


Scherpe prijs en geleverd volgens afspraak. Michelin Pilot Sport 4 als een van de weinige leveranciers van banden geleverd met velgrand bescherming in de maat 225x40x18.


Top kwaliteit, een goede service en binnen een week geleverd.


De banden keuze lijst is zeer goed overzichtelijk dat is wat de klant wil Het beste met de zaak Gr. Willem koene


Super service en snelle levering


super bedankt op tijd geleverd


Binnen een week in huis super Prima prijs


Prima , mooi op tijd geleverd


Top site... en hele goede prijs kwaliteit verhouding.. Ik hoop dat ze snel binnen zijn..


Top binnen 4 dagen geleverd ookal komt de voorband uit spanje Dot waardes ook prima Pirelli Angel St


Alles is perfect.. na bestelling in 5 dagen afgeleverd door DPD, banden met DOT 0421 !


Top leverancier en prijs. Track en trace is er amper, maar da`s geen issue. Ze leveren zoals de verwachting schets bij bestellen. Voor mijn FJ1200 uit 1993 ben ik enkele jaren overgestapt naar deze moderne band, beschikbaar op de oude bandenmaat achter. Pracht rubber techniek de deze gedateerde fiets een veilige boost geeft. In 15000 km stuur en rem ik de voorband kaal. Het achterwiel plat in het midden tot 2 mm af in 7500 km. Dat neem ik graag op de koop toe. De prijs is fair.


Snel en goed , voortaan. Dot vermelden 1 jaar oud, Maar gezien de prijs ok.


Na mijn bestelling geweigerd te hebben omdat het maar 1 band was i.p.v. twee en er duidelijk iets mis was de bezorging van GLS ben ik bijzonder prettig en professioneel geholpen door Katrien van de after sales. Mede door haar inzet mocht ik ruim een week later een complete bestelling ontvangen.


Eerste bestelling en ben/was moeilijk in vertrouwen maar moet toch toegeven dat dit wel heel snel en correct heeft plaats gevonden en de levering super snel was waarschijnlijk zoals in mijn geval dat de info omtrent de bezorging nog moest komen en de band al ter plaatse was , dus ben ik tevreden ja zekers !!


vlotte levering


Prima service, klein probleempje werd snel opgelost. Klantvriendelijk


binnen 3 dagen in huis. Prima banden, nette prijs. Bestelling volgen ging uitstekend


Dit is mijn tweede bestelling bij Bandenleader.nl Ditmaal 4 velgen bestelproces was erg gemakkelijk ik kon makkelijk mijn bestelling traceren via de link van DPD. De velgen zijn netjes geleverd. En dat voor de laagste prijs die ik kon vinden online. Bandenleader ga zo door! Ik heb gelijk mijn derde bestelling geplaatst 4 autobanden wederom weer de beste prijs!


Great Product, fast delivery


Goie kwaliteit en prijzen


Besteld op 3 februari 2021, geleverd op 5 februari 2021. Bijzonder te spreken over de snelle levering. DOT code beide Vredesteinbanden 0720, ook prima dus. Al met al weer een tevreden klant.


Erg tevreden met de gehele service van bandenleader en lekker goedkoop!


Snelle levering Goede kwaliteit banden Voor een leuke prijs


topper heb hem vandaag binnen gekregen 25-01-2021


Meer meningen lezen