Zoeken op afmeting
Optioneel
Alle
Alles selecteren Verwijder
0 / 63
Bevestigen

Goedkope landbouwbanden: een groote keuze

Soms is het moeilijk en gespecialiseerde site te vinden met landbouwbanden op goed prijs te vinden. Die specifische banden zijn niet compatibel met alle voertuigen en alléén een goede website kan u de garantie geven dat de gekozen banden zullen met uw voertuig compatibel worden.

Om de beste producten te bieden BandenLeader geeft u een keuze van méér dan honderd merken (Continental, Barum voor de meest prestigieuze) van landbouwbanden op discount prijzen beschikbaar. Trekkers, egaliseermachines, graafmachines...er is een goedkoop band voor elke landbouwmachine.

Merken lijst

Vind alle soorten banden Landbouw

Aandrijfwiel

Het gebeurt vaak dat de oorspronkelijke montage van uw trekker niet langer aangepast is en omwille van de kosten monteren de fabrikanten vaak wat voor hen het goedkoopst is. Het is dus mogelijk om de maat van uw banden voor de aandrijfwielen op uw trekker te veranderen als u enige regels in acht neemt. Het overwicht van de trekker moet worden gerespecteerd, het gaat om de synchronisatie tussen de voorbanden van de trekker en deze van de achtertrein.

Om het overwicht van uw trekker te berekenen, kunt u de volgende formule gebruiken:

((Rijomtrek voor x mechanische verhouding voorbrug) – (Rijomtrek achter ) / Rijomtrek achter) x 100.

Deze waarde moet altijd onder 3% blijven, anders riskeert uw brandstofverbruik te verhoge en raaktde transmissie van uw trekker sneller beschadigd.

Groene ruimtes

De banden voor de groene ruimtes zijn beschikbaar met 2 tot 8 lagen. Hoe meer lagen uw band heeft, hoe beter zijn weerstand zal zijn. De banden voor groene ruimtes hebben dicht bij elkaar staande noppen en een nagenoeg platte rijband, wat hen in staat stelt over een grasperk te rijden zonder dit te beschadigen.

Opgelet bij uw bestelling, er bestaan banden voor groene ruimtes zonder binnenband (TL - tubeless) en banden van het binnenbandtype (TT) waarbij een luchtkamer nodig is.

Tip: Als u een lekke band voor groene ruimtes hebt, kunt u een antilekspray voor uw auto gebruiken om uw band te repareren.

LiveChat
Whatsapp Messenger