Zoeken op afmeting
Uniroyal autobanden

Uniroyal band

Uniroyal is een filiaal van de groep Continental en gespecialiseerd in regenbanden. Sinds 1969 ontwikkelt Uniroyal optimale banden zowel bij regen als droog weer. Het bedrijf dat werd opgericht in 1982, is in de jaren 80 gefuseerd met Continental AG. Dit merk blinkt uit door een goede prijs-kwaliteitverhouding en steunt op de reputatie van de Duitse groep Continental.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Uniroyal

Self Supporting Runflat (SSR)

Self Supporting Runflat (SSR)
De Runflat-band, SSR genoemd bij Uniroyal (self-supporting-runflat), is voorzien van een versterkte flank die voorkomt dat de wang tussen de velg en de weg geplet raakt bij lekrijden. Zo kunt u bij een lekke band nog 80 kilometer op een maximale snelheid van 80 km/h rijden en heeft u tijd om naar de dichtstbijzijnde garage te gaan.

Shark Skin Technology (SST)

Shark Skin Technology (SST)
Vertrouw op de Shark SkinPour-technologie voor een maximum aan veiligheid in het geval van aquaplaning. Wij hebben ons laten inspireren door de buitengewone textuur van de haaienhuid en hebben de vernuftigheid van Moeder Natuur geproduceerd voor onze RainSport 3- en RainExpert 3-banden.
Zoals u waarschijnlijk wel weet, lijkt de huid van een haai glad en glibberig, maar is die in werkelijkheid voorzien van miniscule schubben die lijken op een ineenstrengeling van miniatuurtandjes. Deze schubben zijn er niet alleen om het dier te beschermen, maar kunnen ook overeind gaan staan om het lichaam te helpen water doeltreffender, sneller en met minder weerstand af te voeren.
Wij hebben de natuur gekopieerd en onze RainSport 3- en RainExpert 3-banden met deze Shark Skin Technologie (SST) uitgerust, die is geïnspireerd op deze ineengestrengelde schubben. Dankzij de bionica hebben wij onze profielmotieven voorzien van een haaienhuideffect die helpt snel het water onder de band af te voeren.
LiveChat
Whatsapp Messenger