225/50 R18 99T XL, Spijkerband, 3PMSF - Wijzigen

Nokian Hakkapeliitta 10 225/50 R18 99T XL, Spijkerband, 3PMSF

Categorie : Personen winter
Nokian Hakkapeliitta 10 225/50 R18 99T XL, Spijkerband, 3PMSF
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 334,89

Kenmerken

Merk Nokian
Model Hakkapeliitta 10
Afmeting 225/50 R18 99T
Verander deze afmeting
Kenmerk XL, Spijkerband, 3PMSF
Categorie
Personen winter
Reviews
0.0 /5 (0 reviews)

Beschrijving

De versie 10 van de beroemde Hakkapeliitta van Nokian - de Hakkapeliitta 10 - werd gelanceerd in 2021. Het zorgt voor optimale grip op besneeuwde of ijzige ondergronden, een geweldig rijcomfort, zowel op wegen als paden, terwijl het het milieu respecteert.
De Hakkapeliitta 10 is een gestippelde band uitgerust met de "Double Stud" technologie (dubbele stud), die bestaat uit het strategisch plaatsen van studs in het midden van het loopvlak voor grip tijdens acceleratie of remmen en op de schouders om de grip te verbeteren tijdens bochten of plotselinge veranderingen van richting of rijstroken; de levensduur van de band en zijn studs wordt gegarandeerd door het Eco Stud 10 concept (een extra laag rubber en een speciaal kussen zijn aanwezig aan de basis van de stud).
Het loopvlakpatroon is in klassieke "V" vorm, directioneel, zeer geïrrigeerd in lamellen voor perfecte stabiliteit op smeltende sneeuw. De rubbercompound is innovatief om zich aan te passen aan het brede temperatuurbereik in de winter; het biedt natuurlijk een lage rolweerstand voor een betere brandstofbesparing en verbeterd akoestisch comfort.

reviews
Montage

Mening van gebruikers

Er is nog geen mening achtergelaten.

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Nokian Hakkapeliitta 10, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger