Klik hier om te zoeken

Continental ContiWinterContact TS830P
255/40 R18 99V

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 214,88
Kenmerk : XL, (*), FR, 3PMSF Categorie : Personen winter
73 dB
4.0 /5 (14 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Continental ContiWinterContact TS830P 255/40 R18 99V XL, (*), FR, 3PMSF

Product kan afwijken van foto

De nieuwe Continental ContiWinterContact TS830P 255/40 R18 99V (XL, (*), FR, 3PMSF) garandeert u meer veiligheid in de winter en uitzonderlijke remprestaties op besneeuwde en beijzelde wegen. De sterke kracht van de profielblokken op het midden van de band en het grote aantal lamellen zorgen voor optimale remprestaties op nat, besneeuwd, en beijzeld wegdek. Verbeterde aandrijving in de sneeuw. Het grote aantal profielblokken en lamellen ter versterking van de bandschouder creëert veel hechtingspunten, en dus een uitstekende aandrijving en grip in de sneeuw.

Beschrijving
reviews
Montage

Hoger kilometerrendement

Hoger kilometerrendement
Een stijfheid van de blokken die gelijkmatig is verdeeld voor een gelijke verdeling van de druk op het contactvlak van de band met de grond. Door de regelmatigere en langzamere slijtage wordt zo de levensduur van de band verlengd.

Aandrijvingskracht op sneeuw

Aandrijvingskracht op sneeuw
Een verhoogde dichtheid van de blokken en de lamellen gesitueerd op de schouders van de ContiWinterContact TS830P zorgt voor oneindig veel gripribben die zorgen voor een betere aandrijvingskracht bij sneeuw.

Remmen op sneeuw en ijs

Remmen op sneeuw en ijs
De extreem stijve blokken op het centrale gedeelte van het loopvlak zijn gecombineerd met een grote dichtheid aan lamellen en gripribben die de ContiWinterContact TS830P een grotere remkracht bieden bij sneeuw en gladheid.