Zoeken op afmeting
Continental autobanden

Continental band

Continental is een van de grootste Duitse luchtbandenconstructeurs voor compact auto's van middenklasse, hogere middenklasse, topklasse en bezit de 4e plaats op de wereldmarkt. Het is voor Continental een erezaak om banden te ontwikkelen die een combinatie van veiligheid, innovering en duurzaamheid garanderen.

Momenteel is meer dan een derde van de autos voorzien van Continental banden. Met meer dan 140 jaar ervaring en know how, heeft Continental een solide reputatie opgebouwd over de hele wereld.

Deze fabrikant is de grondlegger van talrijke innovaties die een revolutie hebben teweeggebracht in de luchtbandenindustrie. Om hun plaats als leader van de markt te verzekeren, investeert Continental op grote schaal in research en ontwikkeling van topkwaliteit producten.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Continental

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Dankzij de CSR of ContiSupportRing kan een voertuig nu doorgaan als het een lekke band krijgt.
Het principe is eenvoudig: een klassieke band en velg bevatten een lichte roestvrijstalen ring op een flexibele ondersteuning.
De ContiSupportRing is volledig ontworpen voor klassieke velgen en banden met brede zijwanden en profielen.

ContiSeal

ContiSeal
Continental heeft de ContiSeal™ technologie ontwikkeld die tijdelijk afdicht als het loopvlak wordt doorboord. Een lekke band veroorzaakt door een externe entiteit zoals een spijker vereist niet langer het stoppen van het voertuig of de onmiddellijke vervanging van de band. Let op, de afdichting blijft effectief, zelfs als het vreemde lichaam wordt uitgeworpen.
Hoe werkt het? Een band die profiteert van de ContiSeal™ technologie heeft een loopvlak dat is gecoat met een afdichtende substantie met een dikke en kleverige textuur die effectief is op 80% van de perforaties. Compatibel met elke velg, een band die deze innovatieve technologie aan boord heeft, wordt aan de zijkant gemarkeerd met het ContiSeal™ symbool.

Krachtvectoring

Krachtvectoring
De nieuwe Sport Contact 6 band bevat de Force Vectoring technologie, gedefinieerd door een nieuw loopvlakontwerp dat zorgt voor een aanzienlijk verbeterde stabiliteit van de band, evenals een verhoogde afvoer van overtollig water door een verbreding van de groeven en kanalen, waardoor het risico op aquaplaning sterk wordt verminderd.

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental heeft de ContiSilent™ technologie ontwikkeld om het geluid van banden te verminderen. Het interne geluid wordt sterk gedempt, ongeacht het wegoppervlak, door de werking van een polyurethaanschuim dat fungeert als absorbeerder, aanwezig aan de binnenkant van het loopvlak via een lijm. Merk op dat temperaturen geen invloed hebben op de structuur van dit schuim.

MileagePlus

MileagePlus
De MileagePlus-technologie bevat een verbinding die de kilometerstand uiterst gevoelig verhoogt, terwijl tegelijkertijd een buitengewone wendbaarheid behouden blijft.

Handgemaakt in Duitsland

Handgemaakt in Duitsland
Het overgrote deel van onze radiaalbanden is ontstaan in Korbach aan de rand van het Edermeer in Duitsland, en dit al sinds mensenheugenis, en is het resultaat van gepassioneerd werk door experts met veelzijdige vaardigheden. Vergeet dat niet!

EasyHandling

EasyHandling
De EasyHandling-technologie behoudt de mooie wendbaarheid van de band, zelfs als de motorfiets zeer hoge gyroscopische krachten opvangt, zoals bij steile bochten. In alle situaties die worden tegengekomen, worden rijprecisie en weggevoel echt gemaximaliseerd.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
De communicatie tussen de bestuurder en de band wordt nog verder verhoogd door de innovatieve GripLimitFeedback-technologie die een eerdere feedback mogelijk maakt in situaties van maximale helling om betere controle- en veiligheidsniveaus te garanderen.

ZeroDegree

ZeroDegree
De perfecte stabiliteit bij hoge snelheid wordt gegarandeerd door de stalen gordel van nul graden.

Multigrip

Multigrip
De MultiGrip biedt de band een progressieve grip met een unieke mix die tijdens de productiefase wordt gerealiseerd door een gecontroleerde bandkookoperatie.

RainGrip

RainGrip
De Wet Grip mix bevat nog meer silica om maximale grip op nat wegdek te bereiken en een verhoogde kilometerstand.

TractionSkin

TractionSkin
Het innovatieve bandoppervlak TractionSkin onderscheidt zich door een loopvlak waarvan de microruwheid de grip op de weg verbetert. Het inrijden wordt bijna geëlimineerd door de werking van een innovatieve malcoating die het noodzakelijke gebruik van lossingsmiddelen overbodig maakt.

De slimme bandensensoren van Continental

De slimme bandensensoren van Continental
De bandensensoren van Continental zijn het hart van de twee digitale bandenbewakingssystemen van Continental, ContiPressureCheck™ en ContiConnect™. De slimme sensoren meten continu de temperatuur en de luchtdruk in de band en leveren gegevens die kunnen worden weergegeven op uw dashboard, of het nu in de cabine van de bestuurder is of op een webportaal dat de hele vloot bewaakt. De Conti CrossTrac banden zijn van uitstekende kwaliteit. Uw bedrijf heeft een complete oplossing, omdat ze perfect passen bij de digitale bandenbewakingssystemen van Continental.
LiveChat
Whatsapp Messenger