Zoeken op afmeting
Continental autobanden

Continental band

Continental is een van de grootste Duitse luchtbandenconstructeurs voor compact auto's van middenklasse, hogere middenklasse, topklasse en bezit de 4e plaats op de wereldmarkt. Het is voor Continental een erezaak om banden te ontwikkelen die een combinatie van veiligheid, innovering en duurzaamheid garanderen.

Momenteel is meer dan een derde van de autos voorzien van Continental banden. Met meer dan 140 jaar ervaring en know how, heeft Continental een solide reputatie opgebouwd over de hele wereld.

Deze fabrikant is de grondlegger van talrijke innovaties die een revolutie hebben teweeggebracht in de luchtbandenindustrie. Om hun plaats als leader van de markt te verzekeren, investeert Continental op grote schaal in research en ontwikkeling van topkwaliteit producten.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Continental

Multigrip

Multigrip
De MultiGrip biedt een progressieve grip met een uniek mengsel gerealiseerd tijdens de productiefase met een gecontroleerd bakproces.

Force Vectoring

Force Vectoring
De nieuwe Sport Contact 6-band bevat de Force Vectoring-technologie met een nieuw ontwerp van het loopvlak dat heeft gezorgd voor een aanzienlijk verbeterde stabiliteit van de band alsmede een verhoogde afvoer van overtollig water dankzij verbrede groeven en en inkepingen die de risico's op aquaplaning aanmerkelijk verlagen.

ContiSilent™

ContiSilent™
Continental heeft de ContiSilent™-technologie verbeterd om de geluidsproductie van de banden te verlagen. Het binnengeluid wordt aanzienlijk verminderd, ongeacht het soort wegdek, door de werking van een polyrethaan schuim dat absorberend werkt en binnen in het loopvlak zit met een hechtmiddel. De temperatuur heeft geen invloed op de structuur van het schuim.

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Dankzij CSR (ContiSupportRing) kan het voertuig blijven doorrijden bij een lekke band.
Het principe is eenvoudig: een klassieke band en velg zijn voorzien van een roestvrij stalen lichte ring op een flexibele ondersteuning.
De ContiSupportRing is speciaal bedacht voor klassieke velgen en banden met brede flanken en profielen.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
De communicatie tussen de bestuurder en de band is verhoogd door de innovatieve technologie GripLimitFeedback waardoor sneller informatie wordt doorgegeven wanneer de maximale hellingshoek wordt bereikt om zo de controle en veiligheid te kunnen garanderen.

TractionSkin

TractionSkin
Het vernieuwende oppervlakte TractionSkin onderscheidt zich door een loopvlak waarvan de microstroefheid de grip met de weg perfectioneert. Hij hoeft bijna niet te worden ingereden dankzij de innovatieve bekleding van de mal waardoor er geen ontvormingsproduct meer nodig is.

Intelligente bandensoren van Continental

Intelligente bandensoren van Continental
De sensoren van Continental-banden vormen het hart van twee numerieke en digitale controlesystemen van Continental: ContiPressureCheck™ en ContiConnect™. De intelligente sensoren meten voortdurend de temperatuur en de spanning van de band. Ze leveren gegevens die kunnen worden weergegeven op uw dasboard, dat kan in uw cabine zijn, maar ook via de webportabel waarmee uw gehele vloot in de gaten kan worden gehouden. De Conti CrossTrac-banden zijn van uitstekende kwaliteit. Ze passen perfect bij de numerieke en digitale controlesystemen van Continental. Zo beschikt uw onderneming over een volledige oplossing.

ZeroDegree

ZeroDegree
De perfecte stabiliteit op hoge snelheid wordt gewaarbord door de stalen gordels op nul graden.

Handgemaakt in Duitsland

Handgemaakt in Duitsland
Het overgrote deel van onze radiaalbanden zijn afkomstig uit Korbach, aan het Edermeer in Duitsland en zijn het resultaat van het werk van experts die kundig zijn op vele vlakken. Vergeet het niet!

RainGrip

RainGrip
Het mengsel Wet Grip bevat nog meer silica voor een maximale grip op nat wegdek en een verhoogde levensduur.

MileagePlus

MileagePlus
De technologie MileagePlus bevat een compound die de levensduur van de band aanmerkelijk verlengt, die tegelijkertijd zijn ongeëvenaarde hanteerbaarheid behoudt.

ContiSeal

ContiSeal
Continental heeft de ContiSeal™-technologie, die bestaat uit een tijdelijke afdichting als het loopvlak wordt geperforeerd, verbeterd. Bij een lekke band door een voorwerp van buitenaf, zoals een spijker, is het niet langer nodig het voertuig te stoppen of de band direct te wisselen. De dichting werkt zelfs als het object uit de band gaat.
Hoe werkt het? Een band die beschikt over de ContiSeal™-technologie heeft een loopvlak met een dichtingsmiddel met een dikke textuur die in 80 % van de perforaties doeltreffend is. Een band met deze innovatieve technologie is voorzien van het ContiSeal™-symbool en kan op elke velg worden gemonteerd.

EasyHandling

EasyHandling
De technologie EasyHandling behoudt de hanteerbaarheid van de band, zelfs als de motor grote gyroscopische krachten moet verwerken, zoals in scherpe bochten. Onder alle omstandigheden worden rijprecisie en het gevoel met de weg gemaximaliseerd.
LiveChat
Whatsapp Messenger