Zoeken op afmeting
BKT autobanden

BKT band

Balkrishna Industries Limited (BKT) is een vooraanstaande fabrikant van terreinbanden. Het hoofdkantoor bevindt zich in Mumbai, India.

Sinds de oprichting in 1987 heeft BKT zich succesvol gericht op gespecialiseerde sectoren, zoals die voor landbouwvoertuigen, bouwmachines, industriële machines, grondverzetmachines, haven- en mijnbouwmachines, quad-banden en banden voor tuinbouwmachines. Hierdoor is BKT een mondiale speler geworden binnen de terreinbandenindustrie, met een marktaandeel van 6% en een omzetvolume van 850 miljoen Amerikaanse dollars. Dit is in de afgelopen vijf jaar met 30% gestegen.
Op dit moment heeft BKT vier filialen in Europa en Noord-Amerika die het hoofdkantoor ondersteunen in de verkoop- en marketingactiviteiten: BKT Europe S.r.l. In Seregno, Italië, BKT tires USA Inc. In Akron, Ohio, BKT tires Canada Inc. in Toronto, en BKT Tires, Inc. in Brentwood, Tennessee. BKT verkoopt zijn producten via een netwerk van internationale leveranciers in 130 landen wereldwijd. Op de vijf ultramoderne productielocaties Aurangabad, Bhiwadi, Chopanki, Dombivali en Bhuj zijn meer dan 7000 personen werkzaam. Op de zeer competetieve bandenmarkt ondersteunt en begeleidt BKT zijn klanten bij de groei van hun activiteiten. BKT zet zich in om telkens nieuwe kwaliteitsoplossingen te bieden en zo te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende gebruikers binnen de activiteitengebieden. BKT is van mening dat een constante en continue investering in de technologische ontwikkeling essentieel is voor een functionele band met een groot prestatievermogen.

Vanwege de burgerlijke en sociale verantwoordelijkheden heeft BKT de strengste maatregelen genomen op het gebied van milieubescherming. BKT heeft veel respect voor zijn werknemers, die elke dag met passie werken om de doelen van het bedrijf te behalen.

BKT wil zich graag laten gelden als leider en referentie op de mondiale terreinbandenmarkt, en met name in gespecialiseerde sectoren zoals die van de landbouwvoertuigen, bouwmachines, industriële machines, grondverzetmachines, haven- en mijnbouwmachines, MTB-banden en banden voor tuinbouwmachines.

Bedrijfsvoertuigbanden

LiveChat
Whatsapp Messenger