Klik hier om te zoeken

Barum Polaris 5
195/70 R15 97T

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 58,19
Kenmerk : XL, 3PMSF Categorie : Personen winter
72 dB
4.5 /5 (3 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Barum Polaris 5 195/70 R15 97T XL, 3PMSF

Product kan afwijken van foto

Om de stress van het rijden in de meest extreme winterse omstandigheden te overwinnen, rust u uw personenwagens, krachtige sedans, kleine SUV's met Barum Polaris 5 195/70 R15 97T (XL, 3PMSF) uit. Houd contact met de weg dankzij het innovatieve profielontwerp, de bijtranden en de lamellen met visgraatmotief die wegligging en wendbaarheid op natte, beijzelde of besneeuwde wegen verzekert. De rem- en acceleratierespons is uitstekend, zowel op de snelweg als in de bergen. Rijd comfortabel en veilig.

Beschrijving
reviews
Montage

Uitstekende tractie op besneeuwde wegen

Uitstekende tractie op besneeuwde wegen
De optimaal verdeelde blokken en de overdwarse inkepingen op de schouders en op de centrale groeven verbeteren aanzienlijk de grip op besneeuwde wegen. De kenmerkende plaatsing van de multifunctionele lamellen verhoogt de grip in alle richtingen als ze in contact zijn met het loopvlak. Het centrale ontwerp van het karakteristieke profiel verbetert de zijgrip op besneeuwde wegen. Resultaat: een uitzonderlijke tractie, een verkorte remweg en veilig rijden op besneeuwde wegen.

Veilig reizen op natte wegen

Veilig reizen op natte wegen
De optimalisatie van de plaatsing van de lengte- en zijgroeven zorgt voor een verbeterde waterafvoer van het loopvlak op nat wegdek. Andere inkepingen op het schoudervlak zorgen voor een optimaal contact met de grond, waardoor het contact met nat wegdek wordt verbeterd. De plaatsing van de zij- en ronde groeven zorgen voor evenwicht en veiligheid bij het rijden op natte wegen.

Een beter comfort voor een meer ontspannen rijden

Een beter comfort voor een meer ontspannen rijden
De structuur van het loopvlak is verbeterd en voorzien van verschillend gekalibreerde blokken, waarvan de lengte varieert op elke zijde van het loopvlak, wat zorgt voor minder geluid. De vermindering van de geluidsprodcutie zorgt voor een comfortabeler en rustiger rijden voor alle inzittenden van het voertuig.