225/50 R18 95V - Wijzigen

Antares Comfort A5 225/50 R18 95V

Categorie : 4x4/SUV zomer
E E 70 dB
Antares Comfort A5 225/50 R18 95V
70
Antares Comfort A5 225/50 R18 95V
E E 70 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 77,29

Kenmerken

Merk Antares
Model Comfort A5
Afmeting 225/50 R18 95V
Verander deze afmeting
Europese beoordeling
E E 70 dB
Categorie
4x4/SUV zomer
Reviews
0.0 /5 (0 reviews)

Beschrijving

De Antares Comfort A5 is een zomerband bedoeld voor 4x4's, SUV's, crossovers en minivans. Het heeft een zeer hoge tractie- en gripvermogen. Het is speciaal ontworpen om een soepele en ultrastille rit mogelijk te maken. Het asymmetrische loopvlak is zeer responsief; de wendbaarheid en stabiliteit zijn superieur voor een band van deze categorie.

Beschrijving
reviews
Montage

Ultra-stil comfort

Ultra-stil comfort
Dankzij een volledig ontwerp van de bandensculpturen en de structuur van de band, is de algehele tractieprestatie verbeterd.
A. In verband met de formule, de structuur en het nieuwe gebruikte component, zijn de hechtingseigenschappen van de koolstofzwarte deeltjes en het macromoleculaire polymeer verhoogd, en is ook de hechting tussen het loopvlak en de weg verhoogd.
B. Gebruikt het meest populaire asymmetrische loopvlakpatroon

Nauwkeurige wegligging

Nauwkeurige wegligging
De beeldhouwpatronen, voornamelijk, evenals de optimalisatie van de karkasstructuur zorgen voor uitstekende wegligging prestaties.
A. Drie grote centrale ribben, om een directe reactie in de gekozen richting te verzekeren, en om begeleiding te bieden voor een nauwkeurige rijervaring.
B. Het beste ontwerp van de bandcontour en het beste schouderblok van de beeldhouwwerken, om de breedste, sterkste en meest uniforme loopvlak op de grond te verzekeren.

Uitstekende drainage op nat terrein

Uitstekende drainage op nat terrein
Voornamelijk door het ontwerp van de bandenprofielen, die de beste prestaties van de banden garanderen op het gebied van afwatering.
A. Vier grote hoofdafwateringskanalen in de lengterichting, "Z"-vormige groeven en horizontale afvoeren open naar de schouder, om een soepele rit op gladde wegen te garanderen, door snel de waterlaag te snijden en af te voeren, om de beste prestaties te bereiken.
B. Met een breed en robuust profielpatroon op de schouder en verstevigd in het onderste deel.
LiveChat
Whatsapp Messenger