Zoeken op afmeting
Roadking autobanden

Roadking band

Het merk Roadking-banden wordt vervaardigd door het Chinese bedrijf Shandong Longyue Rubber Co., Ltd., een onderneming die in 2011 is opgericht. Sinds de oprichting heeft Shandong Longyue Rubber zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige banden voor verschillende soorten voertuigen, waaronder personenauto's, SUV's en bedrijfsvoertuigen.
Roadking-banden staan bekend om hun betrouwbare prestaties en betaalbare kosten. Ze zijn ontworpen om uitstekende grip, verhoogde duurzaamheid en comfortabel rijgedrag te bieden. Het Roadking-productassortiment omvat banden voor alle seizoenen, evenals banden die speciaal zijn ontworpen voor moeilijke winterse omstandigheden.
Op technologisch gebied integreren Roadking-banden geavanceerde rubbercompounds die hun elasticiteit behouden, zelfs bij lage temperaturen, waardoor een optimaal contact met de weg onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd. Het asymmetrische loopvlakpatroon verbetert ook de stabiliteit en wendbaarheid, wat zorgt voor een veiligere en aangenamere rijervaring.
Roadking onderscheidt zich ook door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om zijn producten te verbeteren en in te spelen op de veranderende behoeften van consumenten. Dankzij het uitgebreide distributienetwerk is Roadking erin geslaagd om op verschillende internationale markten voet aan de grond te krijgen, en biedt het betrouwbare en economische bandoplossingen aan bestuurders over de hele wereld.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

4 seizoenen

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

LiveChat
Whatsapp Messenger