Klik hier om te zoeken

Bridgestone Battlax BT-46
120/80-18 62H

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 114,59
Kenmerk : Achterband Categorie : Sport / Touring 4.0 /5 (22 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Bridgestone Battlax BT-46 120/80-18 62H Achterband

Product kan afwijken van foto

De Bridgestone Battlax BT 46 en de omgekeerde V-vorm aan de voorkant beschermen de banden, en zorgen voor minder onregelmatige slijtage. De bestuurder ervaart ongekende sensaties door de geweldige wendbaarheid. De achterband is verstevigd met een onlangs vernieuwde siliciummix die de prestaties en grip optimaliseert en de slijtage beperkt. Dit is een verbetering in prestaties op natte ondergrond vergelijken bij de BT-45, terwijl de optimale resultaten van de voorganger op droge ondergrond en de slijtagevastheid behouden blijven. De BT46 is bovendien compatibel met de UM-applicatie: het aanbrengen van banden met de tubeless vermelding is toegestaan voor tubeless velgen ingeval van gebruik met een luchtkamer.

reviews
Montage

22 klantopmerkingen

4.0 op 5 sterren

Levensduur 4.0 /5
Nat wegdek 4.0 /5
Droog wegdek 4.5 /5
Comfort 4.5 /5
Kwaliteit / prijs 4.5 /5
Stabiliteit 4.5 /5
Geluid 4.5 /5
Opwarmperiode 4.0 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Honda - Weg - Sportief - 200 km

super fijne band! Geen problemen mee.


- Suzuki GS500E - Weg - Normaal - 3000 km

Voelen stabiel en goed aan. Ik kan er rustig op toeren zonder geluiden of nervositeit in het sturen, naar het werk op de snelweg doen ze prima en sportief mee door de bossen en over de dijken is geen zwaar werk voor ze. Leunen kunnen ze prima. Ik ben geen straatracer, maar daar is dit segment ook niet voor. Barsten in het wegdek of reparatiestrips volgen ze niet, zoals sommige banden een beetje kunnen doen. Ben een paar keer overvallen door flinke regen maar dit leek geen probleem. Blank staande rotondes en klaverbladen gaan prima. Koud kan het achterwiel soms een beetje locken onder hard remmen, maar ook echt alleen als ze echt nog koud zijn. Dit is mijn eerste set van dit model, dus na totaal 3000 kilometer kan ik niet heel veel zeggen over levensduur of cupping (relatief bekende kwaal van de voorgaande BT45). Voor zover lijkt het loopvlak netjes te blijven en heb ik nog geen significante profieldiepte afname gemeten. Dit blijft binnen de paar millimeter. Ik verwacht toch zeker nog minimaal 9000 kilometer met ze te kunnen maken.


- Yamaha xj 600 - Weg - Normaal

Prima band,


Meer meningen lezen

Beoordeel deze band

Om uw mening te geven over de Bridgestone Battlax BT-46, dient u zich in te loggen door hier te klikken.