90/90 B21 54T M+S, Voorband - Wijzigen

Anlas Capra X 90/90 B21 54T M+S, Voorband

Categorie : Enduro
3.0 /5 (5 reviews)
Anlas Capra X 90/90 B21 54T M+S, Voorband
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 98,49

Kenmerken

Merk Anlas
Model Capra X
Afmeting 90/90 B21 54T
Verander deze afmeting
Kenmerk M+S, Voorband
Categorie
Enduro
Reviews
3.0 /5 (5 reviews)

Beschrijving

De Capra X is speciaal ontworpen voor off-road gebruik, maar past zich perfect aan voor gebruik op de weg, indien nodig. Geen enkele andere off-road band met een vergelijkbaar Knobby loopvlakpatroon overtreft de geluidsweerstand van de Capra X band, of zijn wendbaarheidseigenschappen.
Capra X is de enige band op de markt die zo dicht bij de prestaties van 'Street Tires' komt, terwijl het een van de beste off-road banden is.
De ontwikkeling van de Capra X is uitsluitend gedaan met de beste en meest moderne technologieën die er zijn. De achterkant van de band is versterkt met aramide, wat zorgt voor extreme duurzaamheid, zelfs in de zwaarste off-road omstandigheden. Het loopvlakpatroon is geoptimaliseerd voor optimaal rijcomfort, een zo laag mogelijk geluidsniveau en een onfeilbare grip. De blokken van het patroon zijn gevormd om zich aan te passen aan alle soorten oppervlakken, of het nu asfalt, grind, zand of zelfs rotsen zijn.
Het rubbermengsel van de Capra X banden is speciaal ontworpen om de weerstand tegen lekrijden in extreme omstandigheden te verbeteren.

reviews
Montage

5 klantopmerkingen

3.0 op 5 sterren

Levensduur 3.5 /5
Nat wegdek 2.0 /5
Droog wegdek 4.0 /5
Comfort 4.0 /5
Kwaliteit / prijs 5.0 /5
Stabiliteit 3.5 /5
Geluid 4.0 /5
Opwarmperiode 3.5 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Off Road - Normaal - 1000 km

Meer dan ik had verwacht


- Off Road - Normaal

Heb de banden nog maar juist. 1é indruk na +/- 40km (75% off-road). Enkel droog. Druk voor: 1,9 Achter: 2,1 (Ik zocht een compromis tussen weg en off-road) Off-road: gravel, slijk, ijs: Perfect! (ik kom vd OEM banden...) De druk kan nog gerust naar beneden voor off-road. Baan: Met deze bandendruk vind ik persoonlijk dat ze perfect werken. Wel droog wegdek. Al bij al ben ik supertevreden met deze banden! De levering was trouwens zoals voorzien, binnnen 72u.


- Berg - Normaal - 1000 km

De 3 B's, goed, mooi en goedkoop


- Off Road - Sportief - 300 km

Tot nu toe gaan ze goed, prijs-kwaliteitverhouding 10. Zoals alle banden van dit type, moet je op de weg langzamer rijden, vooral als het nat is. Off-road doen ze het vrij goed op alle soorten terrein, ik moet ze alleen nog proberen in het zand, ze grip goed in modder.


- Off Road - Goedkoop - 600 km

Zeer goede band. Het heeft enkele voordelen ten opzichte van zijn directe concurrenten, maar geen nadelen in vergelijking.

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Anlas Capra X, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger