Zoeken op afmeting
Anlas motorbanden

Anlas motorband

Geschiedenis

Het Turkse bedrijf ANLAS werd opgericht in 1960 en begon in 1970 met het investeren in de lokale bandenproductie. De productie start officieel in 1976.

Personeelszaken

Het bedrijf ANLAS werft technisch personeel en gekwalificeerd productiepersoneel. De opgedane ervaring na jarenlang werken in de bandenindustrie maakt het mogelijk de werknemers binnen het bedrijf op te leiden op het gebied van rubber en banden. Doordat het bedrijf al 40 jaar bestaat, heeft de bedrijfscultuur de band tussen de personeelsleden versterkt.

Met een toegewijd verkoopteam dat verspreid is over alle markten, bouwt ANLAS ter plekke banden op met concessiehouders en klanten. De verkopers zijn in de gelegenheid om direct ervaringen uit te wisselen over de kwaliteit en de prestaties van de aangeboden producten.

Met het grote aantal concessiehouders in Turkije voor een marksegment van 60%, werkt ANLAS al jarenlang aan de toekomst van het bedrijf.

Productie

De locaties van ANLAS liggen in de industriële stad Düzsce, tussen Istanboel en Ankara, daar waar de trans-Europese snelweg kruist met de rijksweg.

Het bedrijf heeft een totale omvang van 100.000 vierkante meter vlak terrein, met de mogelijkheid tot uitbreiding. De huidige fabriek en de bijgebouwen beslaan een afgesloten en overdekte zone van 13.000 vierkante meter.

Op de site bevinden zich ook laboratoria voor het uitvoeren van chemische en fysieke testen op materialen en onderdelen. Ook is er een testcentrum waar de banden worden getest tijdens de verschillende ontwikkelingsfases en waar de kwaliteit van het eindproduct wordt gecontroleerd.

Bestverkochte profielen

Sport / Touring

Scooter

Enduro

Trail

Cross / Trial

Winter
LiveChat
Whatsapp Messenger