205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Noordse banden - Wijzigen

Michelin X-ICE Snow 205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Noordse banden

Categorie : Personen winter
C E A 69 dB
4.0 /5 (11 reviews)
Michelin X-ICE Snow 205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Noordse banden
Michelin 205/55 R16 94H XL
69
Michelin X-ICE Snow 205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Noordse banden
C E A 69 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 171,59

Kenmerken

Merk Michelin
Model X-ICE Snow
Afmeting 205/55 R16 94H
Verander deze afmeting
Kenmerk XL, 3PMSF, Noordse banden
Europese beoordeling
C E A 69 dB
Categorie
Personen winter
Reviews
4.0 /5 (11 reviews)

Beschrijving

De Michelin X Ice Snow band biedt kortere remafstanden op ijs en sneeuw dankzij de uitzonderlijke grip die te danken is aan twee soorten volledige diepte 3D-lamellen voor een verhoogd klauweffect op sneeuw en ijs en duurzame bijtende randen.
Het nieuwe agressieve winterloopvlakontwerp, met een verhoogde leegtegraad en V-vormige patronen, verbetert de weerstand tegen aquaplaning en zorgt voor een betere afvoer van sneeuw, smeltende sneeuw en water.

Het nieuwe loopvlakontwerp met in elkaar grijpende 3D-lamellen in combinatie met innovatieve Evergrip-technologie, biedt duurzame slijtvastheid door de stijfheid van de loopvlakblokken te waarborgen en het contact van de banden met het wegoppervlak te optimaliseren tijdens acceleratie, remmen en in bochten.

reviews
Montage

11 klantopmerkingen

4.0 op 5 sterren

Verbruik 4.0 /5
Nat wegdek 4.5 /5
Droog wegdek 4.0 /5
Comfort 4.5 /5
Kwaliteit / prijs 4.5 /5
Stabiliteit 4.0 /5
Geluid 4.5 /5
Levensduur 4.0 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Berg - Normaal - 1500 km

Eerste aankoop in deze Michelin Nordic serie, de band is perfect omdat hij lamellen heeft tot aan de bodem van de band, goede grip op sneeuw, ijs, droog en nat; slechts een beetje zachte band, maar je raakt eraan gewend. Voor de rest is het perfect en overal bruikbaar, getest in La Clusaz in de Alpen, perfect.


- Weg - Normaal

Eerste aankoop, ik gebruik ze nu net iets minder dan een maand. Goede grip op natte ondergrond tot nu toe, nog geen sneeuw of ijs, dus nog geen relevante informatie over deze oppervlakken. Wat betreft de levensduur, daar heb ik geen feedback over. We zullen zien.


- Snelweg - Normaal - 1000 km

Geeft u vertrouwen tijdens het rijden op een ijzige weg bij temperaturen onder nul - daar is deze band voor bedoeld. Minder grip op samengeperste sneeuw - wees voorzichtig


- Berg - Goedkoop - 5000 km

over de levensduur geen idee. Maar het is miraculeus qua geluid. Beter dan zomerbanden. En Michelin grip.,,. aan de top


- Weg - Normaal - 1000 km

Hoogwaardige, stille en verrassend effectieve sneeuwbanden. Niet voor niets winnaars in de winterbandentests. Slechts 1000 kilometer gereden, maar gereden in het grootstedelijk gebied in droge, besneeuwde, ijzige en drassige omstandigheden. Alle voertuigen gedroegen zich voorspelbaar. Ik zal een nieuwe beoordeling schrijven als ik mezelf in de sloot vind.


- Weg - Normaal - 220000 km

Ik ben niet tevreden, Michelin alpin 4 of 5 is een betere keuze.


- Weg - Normaal

Banden gemonteerd op velgen, ik zal de gelegenheid hebben om ze volgende winter te testen


- Stad - Normaal - 4000 km

Evenwichtige en stille kwaliteitsbanden.


- Snelweg - Goedkoop - 260000 km

De kwaliteit van Michelin komt tot uiting in het balanceren, maximum gewicht 25g! Ik heb nog niet veel ervaring met de banden, maar ze voelen comfortabel en stil aan. De levering was verder in orde, maar de banden werden niet thuisbezorgd, ook al beweerde de koerier dat te hebben geprobeerd. We werkten thuis op afstand. De banden moesten worden opgehaald bij de R-kiosk.

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Michelin X-ICE Snow, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger