Zoeken op afmeting
Michelin autobanden

Michelin band

Michelin is een van de belangrijkste acteurs van de internationale luchtbandenmarkt. Michelin is bekend over de hele wereld voor de topkwaliteit en de opmerkelijke performance van zijn producten, en heeft meerdere malen in het middelpunt gestaan bij kampioenschappen van hoog niveau zoals onder anderen de Formule 1. Michelin is daarnaast de fabrikant die de meeste onderscheidingen heeft verworven over de hele wereld. Dit merk is ook een belangrijke financiële Trust, waardoor Michelin in staat is banden met technologisch vernieuwende karakteristieken te ontwikkelen.
De fabrikant die in de Franse stad Clermont-Ferrand begonnen is, heeft meer dan 3500 bandenmodellen geproduceerd, bestemd voor luxe voertuigen. Michelin zorgt ook voor de eerste uitrusting van verscheidene autoconstructeurs zoals Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini...Het merk heeft momenteel meer dan 112 000 personen in dienst en telt 69 productiesites verdeeld over 18 landen.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Michelin

Premium Touch afwerking

Premium Touch afwerking
Een fluweelachtige indruk aan de zichtbare kant van de band verfraait uw voertuig.

Akoestisch

Akoestisch
Michelin Acoustic verlaagt aanzienlijk de geluidsemissies, waardoor het rijcomfort in het interieur aanzienlijk wordt verbeterd.

Track Connect

Track Connect
De Michelin Track Connect-technologie stuurt de status van de banden van het voertuig naar uw smartphone voor een regelmatigere opvolging.

Selfseal

Selfseal
De Michelin Selfseal technologie geeft de band het vermogen om zichzelf te dichten, om onmiddellijk een gat te vullen dat is ontstaan door contact met een scherp voorwerp.

Acorus

Acorus
Michelin Acorus is een technologische innovatie ontworpen om de absorptie van belangrijke schokken te optimaliseren zonder dat auto, velgen of banden worden beschadigd.

ZP Banden

ZP Banden
De ZP-banden zijn ontworpen voor voertuigen van het merk BMW, Mercedes, Cadillac en Dodge, en om rustig door te kunnen rijden in geval van een lekke band, tot 80 km als de snelheid wordt gehandhaafd op maximaal 80km/u. Een lekke ZP-band kan slechts één keer worden gerepareerd en alleen door een professional.

Originele montage

Originele montage
Michelin-banden zijn standaard gemonteerd op voertuigen van de grootste automerken, symbool van waarde, krediet en verdienste.
LiveChat
Whatsapp Messenger