Zoeken op afmeting
Michelin autobanden

Michelin band

Michelin is een van de belangrijkste acteurs van de internationale luchtbandenmarkt. Michelin is bekend over de hele wereld voor de topkwaliteit en de opmerkelijke performance van zijn producten, en heeft meerdere malen in het middelpunt gestaan bij kampioenschappen van hoog niveau zoals onder anderen de Formule 1. Michelin is daarnaast de fabrikant die de meeste onderscheidingen heeft verworven over de hele wereld. Dit merk is ook een belangrijke financiële Trust, waardoor Michelin in staat is banden met technologisch vernieuwende karakteristieken te ontwikkelen.
De fabrikant die in de Franse stad Clermont-Ferrand begonnen is, heeft meer dan 3500 bandenmodellen geproduceerd, bestemd voor luxe voertuigen. Michelin zorgt ook voor de eerste uitrusting van verscheidene autoconstructeurs zoals Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini...Het merk heeft momenteel meer dan 112 000 personen in dienst en telt 69 productiesites verdeeld over 18 landen.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Michelin

Acorus

Acorus
De innovatieve Michelin Acorus-technologie is ontwikkeld om grote schokken te absorberen zonder dat het voertuig, de velg of de band beschadigd raakt.

Acoustic

Acoustic
Michelin Acoustic verlaagt de geluidproductie en daarmee aanzienlijk het rijcomfort in het voertuig.

Track Connect

Track Connect
De Michelin Track Connect-technologie stuurt naar uw smartphone informatie over de staat van de band voor een betere en regelmatigere controle.

In de fabriek gemonteerd

In de fabriek gemonteerd
De Michelin-banden worden door meerdere grote automerken in de fabriek gemonteerd en vormen een symbool van kwaliteit, vertrouwen en bekwaamheid.

Premium Touch-afwerking

Premium Touch-afwerking
Het fluweeleffect op de zichtbare kant van de band verfraait uw voertuig.

Selfseal

Selfseal
De Michelin Selfseal-technologie zorgt dat de band zichzelf kan plakken en er geen gat ontstaat als een puntig object is geraakt.

ZP-banden

ZP-banden
De banden ZP zijn ontwikkeld voor de voertuigen van de merken BMW, Mercedes, Cadillac en Dodge, om in alle veiligheid door te kunnen blijven rijden in het geval van lekrijden, tot 80 km met een maximale snelheid van 80km/h. Een lekgereden ZP-band kan zich één keer en door een professional worden gerepareerd.
LiveChat
Whatsapp Messenger