Klik hier om te zoeken

Goodyear Ultra Grip 8 Performance
225/45 R17 94V

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 91,79
Kenmerk : XL, MFS, 3PMSF Categorie : Personen winter
72 dB
4.0 /5 (16 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Goodyear Ultra Grip 8 Performance 225/45 R17 94V XL, MFS, 3PMSF

Product kan afwijken van foto

De Goodyear Ultra Grip 8 Performance 225/45 R17 94V (XL, MFS, 3PMSF) is geschikt voor gebruik in de winter en is ideaal voor het rijden in de sneeuw. Grip, bestand tegen aquaplaning, stabiliteit en spaarzaamheid zijn de sterke eigenschappen van deze band.

Beschrijving
reviews
Montage

Veilig rijden op sneeuw

Rij veilig op besneeuwde wegen. Het model UltraGrip 8 Performance biedt superieure grip en remvermogen op harde sneeuw dankzij het profiel met drie verschillende soorten lamellen. De centrale rib met zaagtandjes werkt als een sneeuwruimer en grijpt de sneeuw vast om deze weg te duwen.

Verminderd risico op aquaplaning

De originele hydrodynamische groeven van het loopvlak organiseren de snelle afvoer van het water, zodat de controle op vochtige of modderige wegen wordt behouden.

Profiel dat brandstofbesparing mogelijk maakt

Het verlichte ontwerp van deze band zorgt voor een lagere reactie bij het rollen, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

Uitstekende prestaties bij gladheid

De band UltraGrip 8 Performance beschikt over een groot contactvlak met de grond wat zorgt voor een optimaal rijden op beijzeld wegdek. Ook biedt de compound van rubber met silica een goede grip als de temperaturen dalen.