Zoeken op afmeting
Goodyear autobanden

Goodyear band

Goodyear is een meer dan 100 jaar ervaren fabrikant met een uitstekende kennis in de high-end bandentechnologie. Dit merk ligt aan de oorsprong van alle hoofdzakelijke vernieuwingen in deze sector. De OptiGrip band bijvoorbeeld, is een band die de remafstand met 20% verkort. EfficientGrip vermindert de wrijvingskracht met 13% en de winterband UltraGrip Performance 2 vermindert de remweg op ijzel met 13%. Innovatie staat bij Goodyear in het centrum van de ambitie. Dankzij een team gemotiveerde en kundige ingenieurs, levert het departement voor research en ontwikkeling van dit merk uitzonderlijke prestaties en beschikt over belangrijke middelen. Alle banden die bij Goodyear vandaan komen zijn het resultaat van lang technisch en wetenschappelijk onderzoek om de allerbeste kwaliteit te garanderen.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Goodyear

SilentArmor

SilentArmor
De Goodyear SilentArmor technologie zorgt voor een veilige rit op moeilijk terrein dankzij de versterkte zijwanden die de weerstand tegen snijwonden en lekke banden verbeteren.

Adaptieve SipeGrip

Adaptieve SipeGrip
De UltraGrip Performance 2 technologie zorgt voor uitstekende prestaties, vooral in de winter. Het heeft een rubbermengsel dat een goede grip kan behouden bij zeer koud weer. De zaagtandgroeven garanderen tractie op hellingen en kwaliteitsversnelling. Gecombineerd met de Adaptive SipeGrip technologie, verhoogt dit systeem de grip en verbetert het remmen op samengeperste sneeuw en ijzel.

SealTech

SealTech
De SealTech-technologie maakt het mogelijk om lekken tot 5 mm diameter in het loopvlak te dichten. Het is dus niet langer nodig om de band in allerijl te vervangen, aangezien het mogelijk is om door te rijden dankzij dit systeem.

Impulscontrole compound

Impulscontrole compound
Een grotere hoeveelheid silicium is toegevoegd aan het rubbermengsel.
Kortere remafstand op zowel droog als nat wegdek.

ActiefRemmen

ActiefRemmen
Met de ActiveBraking-technologie wordt het contactoppervlak met de grond vergroot en de remprestaties verbeterd. Uitgerust met dit proces, toont de Eagle F1 Asymmetric 2 band veel betere resultaten dan zijn toch marktleidende concurrenten, met een remafstand die drie meter korter is op nat wegdek en twee meter op droog wegdek.

3D BIS Technologie®

3D BIS Technologie®
Met de Goodyear 3D BIS Technology®, worden de remafstanden verkort en zijn de winterprestaties uitstekend.

Actieve CornerGrip

Actieve CornerGrip
Gecombineerd met de Active CornerGrip-technologie zorgt deze rubbersamenstelling uit de racewereld voor een uitstekende grip en tractie. Dankzij een speciaal voor het gewicht van een SUV aangepaste band, staat het synoniem voor dynamisch rijden.

Brandstofbesparing

Brandstofbesparing
De EfficientGrip heeft een innovatieve rubbermix en een lichte constructie waardoor hij minder energie nodig heeft. In combinatie met de FuelSaving Technology helpt het brandstof te besparen en het verbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

Power Cushion

Power Cushion
Karkas en loopvlak zijn stabiel verbonden.
Extreem nauwkeurige besturing op droog wegdek.

Optimale Prestaties van het Loopvlak

Optimale Prestaties van het Loopvlak
De Tread Optimal Performance technologie maakt het mogelijk om de slijtage van de band te bewaken en beter te beheersen.

SmartWear

SmartWear
Dankzij zijn nieuwe rubbermengsels en groeven die naarmate de slijtage zichtbaar worden, biedt de SmartWear-technologie de band een betere weerstand en een langere levensduur.

SlijtageControle

SlijtageControle
Kortere remafstanden op nat wegdek en een lager brandstofverbruik worden gegarandeerd door de WearControl Technology.

ActiveGrip

ActiveGrip
Een gelijkmatige drukverdeling op de band, geoptimaliseerde prestaties en verbeterde wegligging worden gegarandeerd door de ActiveGrip-technologie.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
Een grotere grip en betere wegligging op ijzel worden bereikt dankzij de MultiControl Ice technologie die een geoptimaliseerd contact van de noppen met de grond biedt.

SoundComfort Technologie

SoundComfort Technologie
Door de binnenwand van de band te bedekken met polyurethaanschuim, biedt de SoundComfort-technologie een geluidsreductie tot 50% in het interieur van de auto. De prestaties van de band behouden een vergelijkbare kwaliteit.
LiveChat
Whatsapp Messenger