Zoeken op afmeting
Goodyear autobanden

Goodyear band

Goodyear is een meer dan 100 jaar ervaren fabrikant met een uitstekende kennis in de high-end bandentechnologie. Dit merk ligt aan de oorsprong van alle hoofdzakelijke vernieuwingen in deze sector. De OptiGrip band bijvoorbeeld, is een band die de remafstand met 20% verkort. EfficientGrip vermindert de wrijvingskracht met 13% en de winterband UltraGrip Performance 2 vermindert de remweg op ijzel met 13%. Innovatie staat bij Goodyear in het centrum van de ambitie. Dankzij een team gemotiveerde en kundige ingenieurs, levert het departement voor research en ontwikkeling van dit merk uitzonderlijke prestaties en beschikt over belangrijke middelen. Alle banden die bij Goodyear vandaan komen zijn het resultaat van lang technisch en wetenschappelijk onderzoek om de allerbeste kwaliteit te garanderen.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Goodyear

WearControl

WearControl
Een kortere remweg op nat wegdek en een lager brandstofverbruik worden verschaft door de WearControl Technology.

SoundComfort Technology

SoundComfort Technology
Door de binnenwand van de band te bedekken met een schuim van polyurethaan biedt de technologie SoundComfort een geluidsverlaging tot 50 % binnen in het voertuig. De prestaties van de band behouden een gelijkwaardige kwaliteit.

SealTech

SealTech
De technologie SealTech zorgt dat lekken tot een diameter van 5 mm op het loopvlak kunnen worden afgedicht. Omdat het mogelijk is er mee te blijven doorrijden, is het dus niet meer nodig de band direct te wisselen.

SilentArmor

SilentArmor
De Goodyear SilentArmor-technologie zorgt voor een veilig rijden op moeilijk terrein dankzij de versterkte flanken die de weerstand tegen schade en lekrijden verbeteren.

Impulse control compound

Impulse control compound
Een hoger gehalte silica is toegevoegd aan het rubbermengsel.
Verkorte remweg op droog en nat wegdek.

3D BIS Technology®

3D BIS Technology®
Met de Goodyear 3D BIS Technology® worden de remwegen verkort en zijn de prestaties in de winter uitstekend.

ActiveBraking

ActiveBraking
Met de ActiveBraking-technologie wordt het contactvlak met de grond verhoogd en de remweg verbeterd. De Eagle F1 Asymmetric 2-band is hiermee uitgevoerd en toont betere resultaten met een remafstand die drie meter korter is op nat wegdek en twee meter op droge ondergrond dan die van de concurrenten, hoewel die marktleiders zijn.

ActiveGrip

ActiveGrip
Een gelijkmatige verdeling, geoptimaliseerde prestaties en een verbeterde wegligging zijn gewaarborgd door de technologie ActiveGrip.

SmartWear

SmartWear
Dankzij het nieuwe rubbermengsel en de groeven die zich naar gelang het gebruik tonen, biedt de technologie SmartWear een band met een betere weerstand en een langere levensduur.

Tread Optimal Performance

Tread Optimal Performance
De Tread Optimal Performance-technologie maakt het mogelijk de slijtage van de band te controleren en deze beter te beheersen.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
Een grotere grip en een betere wegligging op beijzeld wegdek dankzij de technologie MultiControl Ice die zorgt voor een geoptimaliseerd contact van de noppen met de grond.

FuelSaving

FuelSaving
De EfficientGrip biedt over een innovatief rubbermengsel en een fabricatie waar minder energie voor nodig is. Gecombineerd met de FuelSaving-technologie wordt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot verlaagd.

Adaptive SipeGrip

Adaptive SipeGrip
De UltraGrip Performance 2-technologie zorgt voor uitzonderlijk prestaties, voornamelijk in de winter. Het rubbermengsel is in staat goede grip te leveren bij zeer lage temperaturen. De zaagtandgroeven zorgen voor een aandrijvingskracht op de zijkant en een kwaliteitsvolle acceleratie. Gecombineerd met de Adaptive SipeGrip-technologie wordt door dit product de grip en het remmen verbeterd op aangestampte sneeuw en ijs.

Power Cushion

Power Cushion
Karkas en loopvlak zijn op stabiele manier met elkaar verbonden.
Extreem precies rijden op droog wegdek.

Active CornerGrip

Active CornerGrip
Gekoppeld aan de Active CornerGrip-technologie heeft dit rubbermengsel uit de autosport een betere grip en een hoogkwalitatieve tractie. Dankzij een band speciaal aangepast aan het gewicht van een SUV staat hij synoniem voor een dynamisch rijden.
LiveChat
Whatsapp Messenger