Klik hier om te zoeken

Continental ContiCrossContact ATR
255/60 R17 106V

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 157,89
Kenmerk : FR, M+S Categorie : Off road zomer
72 dB
4.5 /5 (5 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Continental ContiCrossContact ATR 255/60 R17 106V FR, M+S

Product kan afwijken van foto

De Continental ContiCrossContact ATR 255/60 R17 106V (FR, M+S) high performance band geschikt voor fourwheeldrive is ontworpen voor de grote en kleine wegen. Hij beschikt over brede groeven en goed verspreide steunen, het water wordt perfect afgedreven en de grip bij nat weer is uitstekend. Pluspunten zijn dat hij erg stil is en een hoog kilometerpotentieel heeft.

Beschrijving
reviews
Montage

Verbeterde duurzaamheid

Verbeterde duurzaamheid
De nieuwe band CrossContact™ATR biedt een maximale sterkheid en meer weerstand dankzij de brede en massieve blokken rondom het loopvlak.

Rijcomfort

Rijcomfort
Het rijcomfort stond centraal bij Continental voor de nieuwe CrossContact™ATR bij het innovatieve ontwerp van de geluidsvrije blokken in de schouders die zorgen voor een drastische vermindering van de geluidsproductie in de band.

Tractie en remmen op nat wegdek

Tractie en remmen op nat wegdek
De innovatieve polymerenstructuur van de CrossContact™ATR zorgt dat de band zijn grip kan behouden, zelfs als er groot slipgevaar dreigt op het wegdek. Het nieuwe rubbermengsel met silica alsmede de brede brokken en groeven verdeeld over het geheel van de blokken en het loopvlak bevorderen aanzienlijk de afvoer van overtollig water en zorgen voor een korte remweg op nat wegdek.

Offroadaandrijvingskracht

Offroadaandrijvingskracht
De nieuve CrossContact™ATR-band beschikt over een betere grip op de weg dankzij de actie van de groeven en een groot aantal lamellen die zorgen voor uitstekende grip op de weg. Het resultuurt in een verhoogd contactvlak met de weg, waardoor de tractie en de aandrijvingskracht worden verbeterd, ongeacht het soort weg.