120/70 R17 58H M+S, Voorband - Wijzigen

Pirelli Scorpion Rally STR 120/70 R17 58H M+S, Voorband

Categorie : Trail
4.0 /5 (107 reviews)
Pirelli Scorpion Rally STR 120/70 R17 58H M+S, Voorband
voorraad

Gratis levering 48u/72u

Prijs per stuk 106,89

Kenmerken

Merk Pirelli
Model Scorpion Rally STR
Afmeting 120/70 R17 58H
Verander deze afmeting
Kenmerk M+S, Voorband
Categorie
Trail
Reviews
4.0 /5 (107 reviews)

Beschrijving

Motorband Pirelli Scorpion Rally STR 120/70 R17 58H (M+S, Voorband) geschikt voor trailmotoren, enduro's, voor ritjes op en buiten de wegen. De technologische innovaties bieden tractie, stabiliteit met hoge snelheid, wendbaarheid op de weg in alle omstandigheden. Een nieuwe samenstelling, met een hoog siliciumgehalte, biedt extra grip op droge en vochtige ondergrond, en superieure stabiliteit en slijtvastheid voor een langere levensduur. De vergroting van de breedte en lengte van de contouren van de band creëren een bredere contactzone voor meer stabiliteit. De blokken zijn langer en breder en de lengte-afstand tussen elke lijn noppen is verminderd voor beter contact met het oppervlak, zonder in te leveren op de tractie off road.

reviews
Montage

107 klantopmerkingen

4.0 op 5 sterren

Levensduur 3.5 /5
Nat wegdek 4.0 /5
Droog wegdek 4.0 /5
Comfort 4.0 /5
Kwaliteit / prijs 4.5 /5
Stabiliteit 4.5 /5
Geluid 3.5 /5
Opwarmperiode 4.0 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Weg - Normaal - 250 km

Bij het eerste contact met de band voelde ik de voorkant een beetje minder doordringend, waarschijnlijk omdat ik gewend was aan de MT 60, daarna was het gemakkelijk om aan te passen. Ik hou van de grip, maar om een betere mening te hebben, zal ik meer kilometers moeten maken.


- Off Road - Normaal - 10000 km

De band presteerde geweldig in TET Albanië. Ook handelt de band de heen- en terugreis over geasfalteerde wegen uitstekend af!!!


- Off Road - Normaal - 1000 km

Geweldig, ik twijfelde over de Michelin banden, maar ik heb er geen spijt van... ze grijpen echt goed. Eens zien hoelang ze het volhouden, want het rubber lijkt zacht.


- Weg - Normaal - 9000 km

Een topband. Goede mix voor licht off-road en weggebruik. Zoals te verwachten was bij dit profiel, vrij luid afrolgeluid.


- Off Road - Sportief

Geweldige band. Geen problemen op de weg, geweldig in de regen (ik ben daar altijd erg paranoïde over) en over het algemeen prima buiten de verharde wegen. Ik ben geen offroader, ken 100% offroad niet, maar voor iedereen die graag overal rijdt met zijn enduro, is dit een geweldige band. Achterband kilometerstand 11.000 km.


- Off Road - Sportief - 7200 km

Deze band was goed op de weg - hij had een goede grip en ging lang mee. De Bridgestone AT41 was beter in de regen, maar ging niet zo lang mee (5000). Deze STR was een grote teleurstelling off-road - de grip voor voorwaartse beweging was goed, maar laterale grip was verschrikkelijk (wat logisch is als je naar het ontwerp kijkt). Daarom koop ik het niet opnieuw. Volgende keer probeer ik de Michelin Anakee.


- Weg - Sportief - 8000 km

Ik ben behoorlijk teleurgesteld. Niets te maken met de band zelf, maar met de klantenservice van Reifen Leader. Had niet verwacht dat ze me een band zouden sturen die al 2 jaar oud is!!!!! Als vaste klant is dit uiterst teleurstellend.


- Weg - Sportief - 12000 km

Uitzonderlijke kilometrage, ik heb net 12000 km bereikt in twee jaar. Uitstekende grip op zowel droog als nat wegdek en stelt u in staat om vrij gemakkelijk off-road te rijden.


- Weg - Sportief - 10000 km

De band is absoluut geweldig. 's Nachts gemonteerd. Ik heb hem gemonteerd voor onze Albanië-tour. Het rijgedrag is echt geweldig. Met volle belasting en passagier (tezamen 410 kg) geen probleem. Gaat gewoon. Maar de levensduur van de achterband is helaas niet zo opwindend. Na 4900 km had ik al lichte hoofdpijn. Ik ben nu op 6000 km. Nog steeds geweldig op droog. Hoe het presteert onder natte omstandigheden (nu) zal ik nog zien. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Ik zal het opnieuw kopen, de Pirelli STR.


- Weg - Sportief - 6500 km

De band heeft een goede grip op nat asfalt. Echter, onder droge omstandigheden bereikt hij bij het accelereren in bochten snel de grenzen van de grip, zodat de tractiecontrole in alle rijmodi moet ingrijpen.


Meer meningen lezen

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Pirelli Scorpion Rally STR, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger