130/90 B16 72H (MT90B16) TL/TT, Voorband - Wijzigen

Michelin Commander III Touring 130/90 B16 72H (MT90B16) TL/TT, Voorband

Categorie : Sport / Touring
4.5 /5 (16 reviews)
Michelin Commander III Touring 130/90 B16 72H (MT90B16) TL/TT, Voorband
voorraad

Gratis levering 48u/72u

Prijs per stuk 172,79

Kenmerken

Merk Michelin
Model Commander III Touring
Afmeting 130/90 B16 72H (MT90B16)
Verander deze afmeting
Kenmerk TL/TT, Voorband
Categorie
Sport / Touring
Reviews
4.5 /5 (16 reviews)

Beschrijving

Michelin is sinds 2008 de bevoorrechte partner van Harley-Davidson en de banden van de motorfietsen van de fabrikant uit Milwaukee dragen daarom het logo van beide merken op hun flanken! Dankzij dit partnerschap heeft Michelin ervaring kunnen opdoen met het specifieke gebruik van dit type motorfietsen, waarbij de belangrijkste criteria de levensduur, het geleidelijke gedrag en de wegligging op nat wegdek zijn. Met deze nieuwe Commander III, die verschilt naargelang hij bestemd is voor Cruiser of Touring voertuigen, is het de allereerste keer dat Michelin zijn aanbod opsplitst.

De nieuwe Michelin Commanders profiteren in beide gevallen van een 100% silica rubber dat de wegligging bevordert, vooral op natte ondergronden. Zijn duurzaamheid is groter dan die van de Commander II. Het merendeel van de maten profiteert van het "fluwelen" uiterlijk, wat bijdraagt aan de "superieure kwaliteit" die past bij de stijl van de uitgeruste machine. Laten we niet vergeten dat de Commander III is uitgerust met extra inkepingen (3% meer inkepingsoppervlak dan de Commander II). De nieuwe Michelin Commander III's zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten van 16 tot 21 inch voor de voorband, en 15 tot 17 inch voor de achterband.

reviews
Montage

16 klantopmerkingen

4.5 op 5 sterren

Levensduur 4.5 /5
Nat wegdek 4.0 /5
Droog wegdek 5.0 /5
Comfort 4.5 /5
Kwaliteit / prijs 4.0 /5
Stabiliteit 4.0 /5
Geluid 4.5 /5
Opwarmperiode 4.5 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Weg - Sportief - 400 km

Niet vertaalbare klantbeoordeling.


- Weg - Normaal - 15000 km

Ik heb verschillende fabrikanten geprobeerd, maar deze Michelin is de beste die ik kon laten zien op deze motorfiets. Hij zal je nooit teleurstellen, integendeel, en iedereen weet dat het een ramp is op asfalt, maar hier geen probleem, hij grijpt en je voelt je veilig. Persoonlijk raad ik hem aan voor vrij zware motorfietsen, probeer het en je zult zien. Het zal echt je rijplezier veranderen, wat in mijn geval al het geval was vanaf de eerste kilometers. Doe je eigen ervaring op, maar voor mij is het Michelin, altijd Michelin.


- Snelweg - Normaal

Uitstekende banden


- Weg - Normaal

Ik heb het net laten monteren, getest in het weekend en 1000 km gereden, een beetje glad in de regen, maar perfect op droog wegdek.


- Weg - Normaal - 12000 km

Hallo, Band gekocht in augustus 2022, nog weinig gebruikt. Voor nu gaat het goed. Ik had een Dunlop maar die was niet beschikbaar op het moment van aankoop. Verder is het de beste prijs die ik kon krijgen in vergelijking met andere sites.


- Berg - Normaal

Zeer aangename band op alle mogelijke manieren


- Weg - Normaal - 10000 km

Zeer goede band, goedgekeurd voor HD. Was op voorraad en de levering was echt heel snel. Goed verloop, zoals het hoort te zijn. Dank je.


- Weg - Normaal - 21000 km

Waardeloos in de regen. Grote schrikken! Ik wissel van merk, te riskant...


- Weg - Sportief

Top banden


- Snelweg - Sportief - 600 km

Uitstekende band ongelooflijke grip ik zal het opnieuw kopen zodra het versleten is en de service met betrekking tot toonaangevende banden maximale aandacht voor de klant ik zal blijven kopen bedankt


Meer meningen lezen

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Michelin Commander III Touring, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger