150/90 B15 74H TL/TT - Wijzigen

Michelin Commander III Cruiser 150/90 B15 74H TL/TT

Categorie : Custom
4.5 /5 (22 reviews)
Michelin Commander III Cruiser 150/90 B15 74H TL/TT
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 179,89

Kenmerken

Merk Michelin
Model Commander III Cruiser
Afmeting 150/90 B15 74H
Verander deze afmeting
Kenmerk TL/TT
Categorie
Custom
Reviews
4.5 /5 (22 reviews)

Beschrijving

Michelin brengt veel nieuws op de markt in 2020. Na het nieuwe assortiment van sportieve Power banden en scooter City Grip 2 banden te hebben gepresenteerd vernieuwt de Franse fabrikant ook zijn customs aanbod met de lancering van de Commander III.

De Commander III, de opvolger van de Commander II, is verdeeld in twee varianten om beter te voldoen aan de behoeften van de klantenkring. Hij bestaat uit een Cruiser versie voor modellen van dit type en een Touring versie voor voertuigen bestemd voor toerisme. De twee versies van de nieuwe Commander zijn trouwens eenvoudig te herkennen aan hun karakteristieke ontwerp.

De gepresenteerde eigenschappen van de twee custom banden zijn trouwens vergelijkbaar, te beginnen met de grote duurzaamheid waarom de voorganger ook al bekendstond. Deze is alleen nog maar verlengd met de nieuwe versie.

Dankzij het gebruik van een composiet 100% silicium waarmee de wegligging op natte ondergrond sterk verbeterd is. Op het Cruiser model zit ook een kartelvlak dat 3% groter is dan die van de Commander II.
Omdat het uiterlijk van de band ook een belangrijk criterium is bij custom motoren, profiteert de Commander III van de Premium Touch Technology voor het merendeel van de afmetingen: het betreft een nieuwe laserproces dat het profiel van de flanken accentueert.

reviews
Montage

22 klantopmerkingen

4.5 op 5 sterren

Levensduur 4.0 /5
Nat wegdek 4.0 /5
Droog wegdek 5.0 /5
Comfort 4.5 /5
Kwaliteit / prijs 4.5 /5
Stabiliteit 5.0 /5
Geluid 5.0 /5
Opwarmperiode 4.5 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Berg - Sportief - 2500 km

De ketting is erg goed, zelfs bij nat en koud weer houdt hij zich goed in snelle bochten zonder te glijden. Volgende keer koop ik zoiets!


- Weg - Normaal

zeer gevaarlijk op een nat oppervlak


- Weg - Sportief - 12440 km

De band heeft nu 12.440 km afgelegd, 95% in bedrijf met 2 personen in de Alpen, op bochtige wegen en snelweggedeelten. Het is geen supermoto, maar versnelt toch krachtig uit de bochten. Nu blijft er nog 3,2 mm profiel over, nieuw ongeveer 7 mm. Perfecte feedback, absoluut vertrouwen bij nat weer. De nieuwe liggen in de kelder, maar de regen duurt aanzienlijk langer dan verwacht.


- Weg - Normaal

zeer tevreden


- Weg - Normaal - 10000 km

Goede wegligging. Ook neutraal bij nat weer. Over het algemeen een goede kilometerstand voor een cruiserband.


- Weg - Normaal - 1000 km

perfect !!


- Weg - Normaal - 12000 km

Super band, voor alle weertype !!!


- Weg - Normaal - 6000 km

Alles perfect


- Weg - Normaal - 7000 km

Zeer aan te bevelen. Stabiele en comfortabele band voor een veilige rit. Goede prijs-kwaliteitverhouding.


- Weg - Sportief - 2400 km

We hebben het over een band voor cruisers, niet voor racers. Deze motorfietsen hebben bij lage toerentallen een hoog koppel, wat veel vraagt van de band in bochten. Het biedt ook absoluut betrouwbare prestaties op natte wegen, met zeer goede feedback. Ik kan nog niets zeggen over de levensduur.


Meer meningen lezen

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Michelin Commander III Cruiser, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger