Zoeken op afmeting
Vrachtwagen banden Shikari

Vrachtwagen banden Shikari

GLUTONG MANUFACTURE CO., LIMITED - SHIKARI TYRES is een grote bandenfabriek in China. Het behoort tot het bedrijf XUZHOU YUN DA Co., LTD.
Sinds de oprichting van Xuzhou in 2002 hebben ze al hun energie gestoken in het ontwikkelen en produceren van meer dan 600 soorten banden. Ze hebben hiervoor een groot deel van hun eigen kapitaal geïnvesteerd en de beste technische expertise ingezet. Ze hebben hun technologische voorsprong op het gebied van terreinbanden benut en zijn een samenwerking aangegaan met Indiase en Duitse bedrijven. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van banden. Het produceert zeer hoogwaardige banden en zijn uitstekende reputatie maakt het mogelijk te voldoen aan de eisen van de klanten wereldwijd. Behalve de huismerkproducten, biedt het bedrijf ook offtake-banden (verkoop van de toekomstige productie) aan bepaalde bandenfabrikanten van wereldklasse.

Het complete productassortiment is ISO 2000- en DOT-gecertificeerd en het bedrijf behoort tot de Chinese fabrieken met een gunstig antidumpingsrecht dat ingesteld is door het Amerikaanse Ministerie van Handel en Industrie.

Binnen de Europese markt zijn alle banden gegarandeerd conform de REACH-NORM, wat gereglementeerd is in punt 50 van ANNEXE XVII. De SHIKARI-, GOLDENBOOT- en KOODOOO-banden worden beheerd door een ervaren team en alle partners samen zetten hun expertise in ten dienste van de klant, om zo te garanderen dat de productie en levering binnen de gestelde termijnen plaatsvindt en ervoor te zorgen dat de producten van goede kwaliteit zijn.

Aanhangwagen

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger