Zoeken op afmeting
Vrachtwagen banden Giti

Vrachtwagen banden Giti

De banden van Giti worden al meer dan 20 jaar verkocht in de Verenigde Staten. Giti heeft meerdere locaties in Noord-Amerika en ondersteunt meer dan 6500 detailhandelaren in de VS en meer dan 740 in Canada.

Het R&D-centrum van Giti Tire in de VS is één van de vele R&D-centra binnen het mondiale netwerk van het bedrijf. Deze is opgericht in 2013 met als doel om R&D-diensten te leveren die gericht zijn op de Noord-Amerikaanse markt en op de prestatiebehoeften. Dit geldt zowel voor OE-banden (Original Equipment-banden die goedgekeurd zijn door de producent) als voor reservebanden.

De nieuwe en ultramoderne productiesite van 1,7 miljoen pi2 (bijna 16 ha) is voltooid en in oktober 2017 zijn de eerste banden verkocht.

Giti biedt op dit moment drie andere bandenmerken aan in Noord-Amerika voor alle type voertuigen, van commerciële vrachtwagens tot lichte vrachtauto's en particuliere auto's.

Giti-banden worden in 130 verschillende landen verkocht. Met de 32.000 werknemers verspreid over 20 verschillende landen, is Giti één van de belangrijkste bandenfabrikanten ter wereld.

LiveChat
Whatsapp Messenger