120/70 ZR17 58W Voorband - Wijzigen

Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Voorband

Categorie : Competitie / Circuit
C B B 73 dB
4.5 /5 (24 reviews)
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Voorband
Michelin 120/70 ZR17 58W
73
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Voorband
C B B 73 dB
voorraad

Gratis levering 48u/72u

Prijs per stuk 152,89

Kenmerken

Merk Michelin
Model Power Cup 2
Afmeting 120/70 ZR17 58W
Verander deze afmeting
Kenmerk Voorband
Europese beoordeling
C B B 73 dB
Categorie
Competitie / Circuit
Reviews
4.5 /5 (24 reviews)

Beschrijving

De nieuwe Michelin Power Cup 2 is nog meer geschikt voor circuitrijden dan de Power 5 en de Power GP. De ontwerpteams van de Michelin Power Cup 2 hadden vooral circuitgebruik in gedachten, maar dankzij het ontwerp en de samenstelling heeft het een goedkeuring voor de weg gekregen. Het blijft echter een band die voornamelijk voor het circuit is ontworpen, met een groefpercentage (4% VO / 5% AR) dat zorgt voor een betere grip op droog wegdek, maar het moeilijk maakt om water af te voeren. De schouders zijn ook zeer uitgesproken "slick" type en de achterband heeft een speciaal voor het circuit ontworpen rubbercompound. Het is dus een band die het maximale uit je motor haalt op het circuit, terwijl je toch de weggoedkeuring hebt. De Power Cup 2 is dus minder aanpasbaar dan de Power GP, maar zijn prestaties op het circuit zijn veel beter.

Een rubber dat voornamelijk bedoeld is voor het circuit, dankzij de Michelin 2CT compound aan de voorkant en de Michelin 2CT+ aan de achterkant.
Goedkeuring voor weggebruik dankzij het groefpercentage van 4% aan de voorkant en 5% aan de achterkant. "Premium Touch Technogy" technologie op de zijwanden.

reviews
Montage

24 klantopmerkingen

4.5 op 5 sterren

Levensduur 3.0 /5
Nat wegdek 2.5 /5
Droog wegdek 5.0 /5
Comfort 4.5 /5
Kwaliteit / prijs 4.0 /5
Stabiliteit 5.0 /5
Geluid 5.0 /5
Opwarmperiode 4.5 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Weg - Sportief - 13000 km

Werkt perfect !!


- Circuit - Sportief - 600 km

Perfect voor trackdays - houdt goed stand bij 55 graden baantemperatuur in Brünn. Ook lekker plakkerig op de weg - niveau gelijk aan Supercorsa, maar gaat langer mee.


- Circuit - Sportief

Manufacturer geeft aan dat bandenwarmers niet nodig zijn. Maar dit klopt absolute niet. Misschien op een dag met 35 graden? maar op koeler dagen voor dat de banden op temperature zijn heb je te maken met cold tear! Als je banden warmers heb dan is er niets aan de hand, zonder warmers verkeerde band!


- Weg - Sportief - 900 km

Het past mij echt goed, het schrikt me nooit af of zoiets. Het enige nadeel dat je eraan kunt hebben is dat als je snel bent, het 900 kilometer meegaat, maar voor mij heeft veiligheid een prijs. Goede band.


- Circuit - Sportief - 2000 km

Ik gebruik de band voor Trackdays en op de weg Perfect op het circuit als u geen bandenwarmers wilt gebruiken maar wel met semi-slicks wilt rijden. Perfect voor op de weg, zelfs onder zeer sportieve omstandigheden Rolbaar op natte oppervlakken, maar bij regen en water mis ik vertrouwen omdat er geen silica en semi-slicks zijn.


- Circuit - Sportief

Goede band tot nu toe de beste uit het assortiment van de fabrikant voor offroad rijden op amateur niveau. De prijs rechtvaardigt zich ook.


- Circuit - Sportief

Zeer geschikt voor gebruik op het circuit, geen problemen met opwarmen, grip, etc. Slicks zijn vanzelfsprekend beter of sneller.


- Berg - Sportief - 4000 km

Snel en professioneel


- Snelweg - Sportief - 50 km

De beste banden dat ik tot nu toe heb geprobeerd, deze banden hebben een enorme grip, levensduur van deze banden zal niet hoog zijn maar voor dat heb ik deze niet verkocht. Echt een aanrader voor degene die plat gaan in de bochten. Ik heb ook een lean angle sensor en deze gaf mijn maximum op 56°.


- Circuit - Sportief

Ideale band voor het circuit, vergeet de weg. Maakt rijden op droog circuit mogelijk. Grip zeer dicht bij een slick en identiek gedrag voor een meer betaalbare prijs. Ik monteer alleen nog deze banden.


Meer meningen lezen

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Michelin Power Cup 2, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger