Klik hier om te zoeken

Michelin Commander III Cruiser
100/90 B19 57H

Prijs per stuk 103,59
Kenmerk : TL/TT, Voorband Categorie : Custom 4.0 /5 (1 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Michelin Commander III Cruiser 100/90 B19 57H TL/TT, Voorband

Product kan afwijken van foto

Michelin brengt veel nieuws op de markt in 2020. Na het nieuwe assortiment van sportieve Power banden en scooter City Grip 2 banden te hebben gepresenteerd vernieuwt de Franse fabrikant ook zijn customs aanbod met de lancering van de Commander III.

De Commander III, de opvolger van de Commander II, is verdeeld in twee varianten om beter te voldoen aan de behoeften van de klantenkring. Hij bestaat uit een Cruiser versie voor modellen van dit type en een Touring versie voor voertuigen bestemd voor toerisme. De twee versies van de nieuwe Commander zijn trouwens eenvoudig te herkennen aan hun karakteristieke ontwerp.

De gepresenteerde eigenschappen van de twee custom banden zijn trouwens vergelijkbaar, te beginnen met de grote duurzaamheid waarom de voorganger ook al bekendstond. Deze is alleen nog maar verlengd met de nieuwe versie.

Dankzij het gebruik van een composiet 100% silicium waarmee de wegligging op natte ondergrond sterk verbeterd is. Op het Cruiser model zit ook een kartelvlak dat 3% groter is dan die van de Commander II.
Omdat het uiterlijk van de band ook een belangrijk criterium is bij custom motoren, profiteert de Commander III van de Premium Touch Technology voor het merendeel van de afmetingen: het betreft een nieuwe laserproces dat het profiel van de flanken accentueert.

reviews
Montage

1 klantopmerking

4.0 op 5 sterren

Levensduur 3.0 /5
Nat wegdek 5.0 /5
Droog wegdek 5.0 /5
Comfort 5.0 /5
Kwaliteit / prijs 3.0 /5
Stabiliteit 5.0 /5
Geluid 5.0 /5
Opwarmperiode 3.0 /5

Beoordeel deze band

Om uw mening te geven over de Michelin Commander III Cruiser, dient u zich in te loggen door hier te klikken. Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.