110/90-13 56Q Voorband/Achterband, 3PMSF - Wijzigen

Anlas SC-500 Wintergrip 2 110/90-13 56Q Voorband/Achterband, 3PMSF

Categorie : Scooter / Bromfiets
4.0 /5 (16 reviews)
Anlas SC-500 Wintergrip 2 110/90-13 56Q Voorband/Achterband, 3PMSF
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 86,39

Kenmerken

Merk Anlas
Model SC-500 Wintergrip 2
Afmeting 110/90-13 56Q
Verander deze afmeting
Kenmerk Voorband/Achterband, 3PMSF
Categorie
Scooter / Bromfiets
Reviews
4.0 /5 (16 reviews)

Beschrijving

De SC-500 Winter Grip 2 van ANLAS is ontwikkeld voor motorrijders die graag hun motorfiets gebruiken in alle weersomstandigheden.

Daarom is de "Winter Grip 2", dankzij intensief onderzoek, ontworpen om superieure veiligheid en prestaties te bieden in ongunstige weersomstandigheden en voor dagelijks en normaal gebruik.

Zoals bekend is grip een van de belangrijkste eigenschappen van een motorband, vooral op koude, natte en besneeuwde wegen.

De ingenieurs van ANLAS hebben zich voornamelijk op dit aspect geconcentreerd bij de ontwikkeling van de 'Winter Grip 2'.
Het loopvlakpatroon verbetert de cirkelvormige groeven en ook de afvoer van water en gesmolten sneeuw.

De technologie die wordt gebruikt in de samenstelling van het loopvlak verbetert de stuur- en controle-eigenschappen van de band. De siliciumtechnologie, gecombineerd met geschikte polymeren en milieuvriendelijke oliën, biedt de beste grip op nat wegdek en de beste slijtvastheid onder verschillende weersomstandigheden.

reviews
Montage

16 klantopmerkingen

4.0 op 5 sterren

Levensduur 3.5 /5
Nat wegdek 4.5 /5
Droog wegdek 4.5 /5
Comfort 4.0 /5
Kwaliteit / prijs 4.5 /5
Stabiliteit 4.5 /5
Geluid 3.5 /5
Opwarmperiode 4.0 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Weg - Normaal - 300 km

Eerste winter, ze zijn in gebruik. Maar ik heb gereden tot -10 en in regen en natte sneeuw, waar de banden nog steeds goede grip hebben. Ze voldoen volledig aan hun doel en mijn verwachtingen. Niet zo betrouwbaar als zomerbanden in de sneeuw, maar dat wijt ik aan het open loopvlakpatroon.


- Weg - Normaal - 2000 km

Zeer tevreden over deze achterband, ook in de zomer bizar veel grip of het nu droog is of nat. Heb het idee dat ze niet extreem harder slijten met hete drogen dagen waardoor dit dus een ideale all weer band is.


- Weg - Sportief - 1000 km

Zeer goede band in alle opzichten, zal deze meerdere keren terugplaatsen


- Stad - Goedkoop - 100 km

Waarom is er geen betaling onder rembours?


- Stad - Normaal - 600 km

Best goed


- Weg - Normaal

Geen opmerkingen


- Weg - Normaal - 40 km

Ik ben in een bergachtig gebied, ik reed in 10 cm sneeuw voor 20 km naar huis, auto's inhalend zonder problemen bij een soepele rit met 15 km/u. Zeer goede grip in de sneeuw.


- Weg - Normaal - 36000 km

Tot nu toe perfect!! We zullen zien hoe het gaat als het koud wordt


- Weg - Normaal

Tot nu toe kan ik zeggen dat alles perfect is, de kwaliteit, de prijs en de prestaties zijn zeer goed, wat betreft de levensduur, ik zal het controleren, ik kan daarover nog geen mening geven. Voor de rest ben ik zeer tevreden.


- Weg - Normaal - 500 km

Deze banden presteren behoorlijk goed, maar zijn niet getest in de sneeuw, aan de andere kant lijken ze veel beter grip te hebben op natte modderige wegen dan een gewone wegband. Het nadeel is dat ze lawaai maken, op normale wegdek hebben ze echter een goede grip!! U moet oordoppen in doen en het is allemaal goed


Meer meningen lezen

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Anlas SC-500 Wintergrip 2, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger