Zoeken op afmeting
Z-Tyre autobanden

Z-Tyre band

Tijden veranderen. Tot slechts enkele jaren geleden waren hoogwaardige banden alleen bestemd voor de sector van bijzondere sportauto's. De klassieke bestuurders waren hier totaal niet in geïnteresseerd.
Maar de snelle vooruitgang die automotoren hebben doorgemaakt op het gebied van ontwerp en technologie, heeft ervoor gezorgd dat de mate van performance zo vanzelfsprekend is geworden dat voor het kopen van een band nu een doordachte keuze nodig is.
Het was op dat moment dat het concept van band Z ontstond. Maar de geschiedenis is ook begonnen met een visie.
De visie om een perfecte band te produceren. De passie voor performance graag willen laten zien. De liefde voor mooie mechanica. Het heerlijke gevoel dat u krijgt als u rijdt in alle vrijheid.
Z-tyre is van mening dat luxe, hoogwaardige banden geen fortuin hoeven te kosten. De passie voor een geweldige service en een perfecte reiservaring hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf de bandenindustrie op een totaal andere manier benadert.
Het doel van Z-Tyre is om de bestaande situatie te veranderen door de technische en esthetische voordelen van een premiumband aan te bieden tegen een betaalbare prijs voor iedereen.

Personenautobanden

Zomer