205/60 R15 91H 3PMSF - Wijzigen

Tourador Winter PRO TS1 205/60 R15 91H 3PMSF

Categorie : Personen winter
70 dB
4.0 /5 (14 reviews)
Tourador Winter PRO TS1 205/60 R15 91H 3PMSF
Tourador 205/60 R15 91H
70
Tourador Winter PRO TS1 205/60 R15 91H 3PMSF
voorraad

Gratis levering 48u/72u

Prijs per stuk 56,19

Kenmerken

Merk Tourador
Model Winter PRO TS1
Afmeting 205/60 R15 91H
Verander deze afmeting
Kenmerk 3PMSF
Europese beoordeling
70 dB
Categorie Personen winter
Reviews
4.0 /5 (14 reviews)

Beschrijving

Een eenrichtingsbandstructuur met dwarsgroeven, voor uitstekende tractie en betere remprestaties in natte en besneeuwde omstandigheden op gladde wegen.

De afwateringsgroeven, in de lengte en in het midden gegraven, zorgen voor een uitstekende verbinding tussen elke bestratingssteen, waardoor hun stevigheid wordt vergroot. Verhoogt de manoeuvreerbaarheid.

Bestaat uit driedimensionale lamellen met hoge dichtheid die de grip in besneeuwde omstandigheden verbeteren. Doeltreffende afvoer van de waterfilm die zich onder de band kan vormen bij het rijden op nat en glad wegdek, waardoor het risico van aquaplaning wordt voorkomen.

Onze nieuwe generatie banden heeft bredere loopvlakken en diepere groeven in vergelijking met onze vorige productreeks. Een speciaal ontwikkelde formule op siliconenbasis werd ontwikkeld om deze nieuwe reeks banden te creëren. Hierdoor kunnen wij u banden aanbieden met hoge prestaties, zowel op het gebied van wendbaarheid als grip.

Beschrijving
reviews
Montage

Diepe groeven op het loopvlak

Diepe groeven op het loopvlak
Vergeleken met producten van de vorige generatie heeft deze band diepere groeven en een breder loopvlak. Een speciale formule van de compound, die siliconen bevatten, is gebruikt. Die zorgt voor een betere wegligging en de best mogelijke grip van de banden.

Diepe afwateringsgroeven

Diepe afwateringsgroeven
Het concept van de halfdiepe afwateringsvoegen over de lengte zorgen voor een efficiënte verbinding tussen elk blok op het loopvlak en verhoogt de weerstand. Biedt de beste prestaties in de bochten.

3D-lamellen

3D-lamellen
Het ontwerp met 3D-lamellen in hoge dichtheid verbetert de gripprestaties op sneeuw. Efficiënte penetratie van de waterfilm in het profiel op nat en glad wegdek, die gripverlies voorkomt.

Ontwerp van directioneel profiel

Ontwerp van directioneel profiel
Het ontwerp van de unidirectionele groeven en de dwarsgroeven biedt uitstekende tractie- en remprestaties op sneeuw alsmede op de natte en gladde wegen.
LiveChat
Whatsapp Messenger