Zoeken op afmeting
Speedways autobanden

Speedways band

Speedways Tyres maakt onderdeel uit van een groep Indiase bedrijven die ook wel bekend staan onder de naam "Speedways Group". Het bedrijf bevindt zich al 40 jaar in de Indiase industriële stad Jalandhar. Het is marktleider als het gaat om de productie van radiaalbanden, landbouwbanden, industriële banden, OTR-banden, binnenbanden, flanken en voorbehandeld of conventioneel rubber voor autobanden uit India.

Speedways, een filiaal van de Speedways Group in India, heeft aan de weg getimmerd en is nu marktleider wat betreft banden voor landbouw- en industriële voertuigen. Het bedrijf heeft een productie van 300.000 eenheden per jaar. Er worden radiaalbanden geproduceerd voor landbouwvoertuigen en (binnen-)banden voor lichte bestelauto's. De banden worden gebruikt in India en ook geleverd aan de belangrijkste fabrikanten van originele materialen in India en Europa. Tegenwoordig is het bedrijf aanwezig in meer dan 75 landen wereldwijd en is het ook meerdere keren bekroond met de "CAPEXIL EXPORT AWARD" in de afgelopen acht jaar voor de uitmuntende exportprestaties.

In de loop van de jaren heeft het bedrijf een bijzondere bedrijfscultuur gecreëerd dankzij verschillende gedragsregels en systemen met betrekking tot het personeelsbeleid (zij hadden een drijvende kracht van zo'n 250 werknemers). Speedways heeft altijd de instelling gehad van "gezamenlijk profijt boven alles". Hun doel is om "klanten de meest hoogwaardige producten te leveren en een service vanuit het hart". Het bedrijf hecht er belang aan de klant eerlijk te begeleiden, loyaal en betrouwbaar te zijn. Deze regel gaat gepaard met een ontwikkeling die wetenschappelijk wordt uitgevoerd en draagt bij aan het gezamenlijke profijt, voor iedereen, zowel de professionals als de gebruikers.

Off road banden