Zoeken op afmeting
Pirelli autobanden

Pirelli band

Pirelli is een Italiaanse fabrikant die in enkele jaren tijd een onvermijdbare acteur is geworden op de internationale bandenmarkt.Pirelli is opgericht in 1872; staat ingeschreven op de beurs van Milaan sinds 1922 en blinkt uit door zijn lange industriele traditie, waarin de combinatie van het vermogen tot vernieuwing, kwaliteit en de pertinentie van nieuw aanbod in het middelpunt staan. Sinds meer dan een eeuw is deze fabrikant het symbool van innovatie en high-end technologie. Het bedrijf bezit 19 fabrieken verspreid over de hele wereld en is aktief in meer dan 160 landen. Voor vermindering van de milieuvervuiling heeft deze fabrikant een "green performance" beleid, en gebruikt vooral producten en technologiën die ecologisch verantwoord zijn. Pirelli begeleidt de Formule 1 sinds talloze jaren.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Pirelli

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Het Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) zorgt voor de verlaging van het geluid geproduceerd door het contact van de banden met de weg. Het rolgeluid omvat alle vibraties afkomstig van de structuur en die zich in het voertuig verspreiden. Het Pirelli Noise Cancelling System™ verhoogt het rijcomfort van de bestuurder door het rolgeluid te verlagen.
Deze vibraties worden letterlijk geabsorbeerd door het gepatenteerde schuim van Pirelli wat het geluid binnenin het voertuig verlaagt, wat zorgt voor een verbeterd comfort ten opzichte van klassieke banden.
Met het Pirelli Noise Cancelling System™ wordt er twee tot drie decibel minder geluid geproduceerd, dat is minimaal twee keer minder geluid in het voertuig.

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revolutioneert het doorrijden na een lekke band door het creëeren van een nieuwe generatie van zelfreparerende banden die de veiligheid verhogen en het mogelijk maken dat u uw weg kan vervolgen, ondanks het lekrijden én met behoud van een perfecte controle van het voertuig.
Met de Seal Inside™-technologie kan een voertuig waarvan de band is doorboord door een extern object, in 85% van de gevallen doorblijven rijden doordat de luchtdruk intact is gebleven. Dankzij deze evolutie worden de meeste ongevallen door een drukverlies in een band voorkomen.
Met een Seal Inside™-band komt u niet langs de kant van de weg te staan: u kunt naar huis of direct naar een garage rijden om uw band te vervangen.
Deze Seal Inside™-technologie is bruikbaar voor alle voertuigen afhankelijk van de afmetingen van de band.

Fase 1
Het externe object, zoals een spijker, wordt omgeven door het dichtingsmiddel aanwezig in de band.
Fase 2
Als het object wordt verwijderd, dicht het dichtingsmiddel geleidelijk het overgebleven gat.
Fase 3
Als het object helemaal uit de band is, wordt het gat helemaal opgevuld en afgedicht, waarmee een verlaging van de bandenspanning wordt voorkomen.
LiveChat
Whatsapp Messenger