225/60 R17 103V XL, 3PMSF - Wijzigen

Nokian Seasonproof SUV 225/60 R17 103V XL, 3PMSF

Categorie : 4x4/SUV 4 seizoenen
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 reviews)
Nokian Seasonproof SUV 225/60 R17 103V XL, 3PMSF
Nokian 225/60 R17 103V XL
69
Nokian Seasonproof SUV 225/60 R17 103V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 149,79

Kenmerken

Merk Nokian
Model Seasonproof SUV
Afmeting 225/60 R17 103V
Verander deze afmeting
Kenmerk XL, 3PMSF
Europese beoordeling
C B A 69 dB
Categorie
4x4/SUV 4 seizoenen
Reviews
4.0 /5 (26 reviews)

Beschrijving

De perfecte oplossing voor bestuurders die hun banden niet regelmatig willen vervangen, de Nokian Seasonproof SUV is optimaal voor elke dag van het jaar en biedt u grote veiligheid.
Betrouwbaar tijdens besneeuwde en modderige dagen en biedt feilloze prestaties en een zeer ontspannen rijervaring in de zomer, deze vierseizoenenband is duurzaam.

Beschrijving
reviews
Montage

Zomerse prestaties en winterveiligheid

Zomerse prestaties en winterveiligheid
Het herontworpen loopvlakpatroon van de band optimaliseert de prestaties voor het zomerseizoen. Er zijn aanzienlijke verbeteringen te zien op het gebied van remmen op nat en droog wegdek, dankzij speciaal ontworpen groeven die de benodigde stopafstand verminderen en de veiligheid in bochten verhogen door meer tractie en controle te bieden. Bovendien zorgen de voor sneeuw ontworpen elementen, die tussen de secties van het loopvlak zijn geplaatst, voor een betere grip op sneeuw, zowel bij het remmen als bij het accelereren, en verhogen ze de veiligheid bij het rijden op verse sneeuw of op verschillende soorten losse oppervlakken.

Bandenslijtage-indicator

Bandenslijtage-indicator
De Nokian Seasonproof SUV-band is uitgerust met een systeem dat de automobilist waarschuwt voor de noodzaak om zijn banden te vervangen. Dit systeem, genaamd Slijtage-indicator, toont de resterende rubberdiepte in millimeters en de cijfers vervagen geleidelijk naarmate de band verslijt. Om de veiligheid tijdens het winterseizoen te handhaven, wordt aanbevolen dat de groeven van de band tussen 4 en 5 millimeter meten. Zolang de band minstens 4 millimeter groef behoudt, blijft het sneeuwvloksymbool zichtbaar. Wanneer dit symbool niet meer zichtbaar is, betekent dit dat het tijd is om de banden te vervangen om veilige rijomstandigheden te behouden.

Stabiliteit en wendbaarheid voor veelzijdig gebruik van SUV's

Stabiliteit en wendbaarheid voor veelzijdig gebruik van SUV's
De schoudergebieden van de Nokian Seasonproof SUV zijn specifiek aangepast voor gebruik op sport utility vehicles (SUV's).
De ondersteuning van de blokken op het loopvlak zorgt voor stabiliteit, terwijl het centrale gebied met aangepaste loopvlakblokken en lamellisatie optimale prestaties biedt, ongeacht de weersomstandigheden.
Voor automobilisten betekent dit een gevoel van stabiliteit op de weg, evenals nauwkeurige handling op wegen die nat zijn van de regen of besneeuwd zijn in de winter.

Concept Seizoen Zin

Concept Seizoen Zin
De innovatieve Season Sense van Nokian integreert drie technische vooruitgangen om de prestaties van banden te optimaliseren: een specifieke lamellisatietechniek, een directioneel loopvlakpatroon en een geavanceerde rubberformulering. Deze kenmerken zorgen voor een verhoogde aanpasbaarheid en veiligheid op sneeuw en natte oppervlakken. Nokian heeft een multifunctionele lamellisatie en een georiënteerd loopvlakpatroon ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Het ontwerp van de nieuwe "all-season" afvoerkanalen bevordert de verwijdering van water en modder, terwijl de toevoeging van silicium in de rubbermix zorgt voor een lange levensduur, optimale grip op natte oppervlakken en verminderde rolweerstand.
LiveChat
Whatsapp Messenger