215/50 R17 95W XL, 3PMSF - Wijzigen

Nokian Seasonproof 215/50 R17 95W XL, 3PMSF

Categorie : Personen 4 seizoenen
C B A 69 dB
4.0 /5 (123 reviews)
Nokian Seasonproof 215/50 R17 95W XL, 3PMSF
Nokian 215/50 R17 95W XL
69
Nokian Seasonproof 215/50 R17 95W XL, 3PMSF
C B A 69 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 167,49

Kenmerken

Merk Nokian
Model Seasonproof
Afmeting 215/50 R17 95W
Verander deze afmeting
Kenmerk XL, 3PMSF
Europese beoordeling
C B A 69 dB
Categorie
Personen 4 seizoenen
Reviews
4.0 /5 (123 reviews)

Beschrijving

Nokian Seasonproof biedt uitstekende duurzaamheid, optimale prestaties en een lage rolweerstand voor brandstofbesparing en milieuvriendelijkheid, en garandeert de veiligheid van de bestuurder het hele jaar door, vooral op besneeuwde wegen en in regenachtige omstandigheden.

Beschrijving
reviews
Montage

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Door drie innovatieve technische kenmerken te combineren in het ontwerp van de lamellen, het loopvlak en de rubbercompound, maakt het Season Sense-concept het mogelijk om het hele jaar door prestaties en ultieme veiligheid in sneeuw en regen te bereiken. We hebben op maat gemaakte multifunctionele lamellen en directionele patronen geproduceerd en de nieuwe "all-season" loopvlakgroef kan water en modder afvoeren, terwijl de nieuwe silicarijke rubbercompound uitstekende duurzaamheid, goede grip op nat wegdek en lage rolweerstand biedt, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is op nat en modderig terrein.

Bandenslijtage-indicator

Bandenslijtage-indicator
Uitgerust met de slijtage-indicator (DSI) die de bestuurder laat weten wanneer hij zijn band moet vervangen, zorgt de Nokian Seasonproof voor een veilige winterse rit. De slijtage-indicator toont de resterende profieldiepte in millimeters, de cijfers vervagen naarmate de band slijt. Om een perfecte veiligheid in de winter te garanderen, moet de groefdikte idealiter 4 tot 5 millimeter zijn en wanneer de sneeuwvlok verdwijnt, is het tijd om de band te vervangen voor een veilige rit.

Betere grip op sneeuw

Betere grip op sneeuw
Uitgerust met sneeuwpennen gelegen tussen de blokken van het loopvlak, zorgt deze winterband voor krachtige grip en een stabiel rijgevoel.
Effectief hechtend op besneeuwde oppervlakken tijdens het accelereren en remmen, versterken de pennen de veiligheid in de sneeuw en op elk ander type zacht terrein.

Geavanceerde tractie en controle

Geavanceerde tractie en controle
Uitgerust met een nieuw loopvlak en een centraal gebied verbonden met de loopvlakblokken, zorgt het voor verbeterde prestaties in de zomer en bij het remmen op droge of natte wegen, kortere remafstanden, verhoogde veiligheid in bochten dankzij optimale tractie en geavanceerde controle en optimale prestaties ongeacht de weersomstandigheden.
LiveChat
Whatsapp Messenger