235/55 ZR17 103Y XL - Wijzigen

Nokian Powerproof 235/55 ZR17 103Y XL

Categorie : Personen zomer
C A B 72 dB
4.0 /5 (91 reviews)
Nokian Powerproof 235/55 ZR17 103Y XL
Nokian 235/55 ZR17 103Y XL
72
Nokian Powerproof 235/55 ZR17 103Y XL
C A B 72 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 198,49

Kenmerken

Merk Nokian
Model Powerproof
Afmeting 235/55 ZR17 103Y
Verander deze afmeting
Kenmerk XL
Europese beoordeling
C A B 72 dB
Categorie
Personen zomer
Reviews
4.0 /5 (91 reviews)

Beschrijving

De Nokian Powerproof 235/55 ZR17 103Y (XL) is dé nieuwe zomerband. Hij is zeer goed opgewassen tegen baanwisselingen met hoge snelheid evenals tegen plotseling remmen. Het unieke concept Dual Zone Safety (veiligheid dubbele zone) garandeert grip en nauwkeurige wendbaarheid.

Beschrijving
reviews
Montage

ONTWERP VAN STILLE GROEVEN

ONTWERP VAN STILLE GROEVEN
De halfronde inkepingen, zoals die van een golfbal, aan de zijkanten van de omtreksgroeven, verhogen aanzienlijk het rijplezier. Met deze nieuwigheid worden de geluidsemissies, zowel binnen als buiten de cabine, echt geminimaliseerd. Dit patroon vermindert ook de luchtweerstand en verlaagt de temperatuur van het rubber, wat leidt tot een hogere weerstand tegen slijtage.

Dual Zone Veiligheid

Dual Zone Veiligheid
Het originele ontwerp genaamd Dual Zone Safety, ofwel Dubbele Zone Veiligheid in het Nederlands, zorgt ervoor dat de band een goede grip en precisie in de bediening heeft. De Power Zone zorgt voor een perfecte bediening op droge wegen, terwijl de Wet Safety Zone, of veilige zone in natte omstandigheden, de risico's van aquaplaning aanzienlijk beperkt en zo het gevoel van veiligheid op nat wegdek verhoogt. Het nieuwe duurzame profiel, het strakke ontwerp en de robuuste blokken van het loopvlak, het schuine patroon van de groeven met steile randen zijn allemaal ingrediënten die een rijgedrag in droge omstandigheden mogelijk maken dat zowel precies als gecontroleerd is.
Wet Safety Zone: een bijtende grip op natte wegen. De kronkelende groeven zijn breder aan de onderkant dan aan de oppervlakte, wat de band de mogelijkheid geeft om water op te slaan en vervolgens de afvoer ervan te versnellen om het risico op slippen op de waterfilm sterk te verminderen. De groeven zijn gelijkmatig verdeeld in het patroon en hebben ingedeukte gezichten als hoorns om het water sneller af te voeren.
LiveChat
Whatsapp Messenger