Zoeken op afmeting
Kapsen autobanden

Kapsen band

Shandong Huasheng Rubber Co. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van banden. Het bedrijf is opgericht in 1994 en beslaat een oppervlakte van 55 hectare. Het bevindt zich in de stad Guangrao, in de buurt van Dongying, een provincie van Shandong. De focus ligt op de productie van hoogwaardige en ecologisch verantwoorde banden voor auto's en vrachtwagens met behulp van toonaangevende materialen uit Japan, Duitsland, Amerika en Italië. Dankzij een grote R&D-afdeling, moderne materialen en geavanceerde mondiale technologie, worden de TBR- en PCR-banden geëxporteerd naar Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Oceanië.

Al sinds de oprichting is de toezegging van Shandong Huasheng Rubber Co om hoogwaardige banden te produceren. Met een verscherping van controle/kwaliteit, het toepassen van een dynamische strategie en het opzetten van een wereldwijd erkend merk, is het bedrijf een moderne en grote onderneming geworden die zich bezighoudt met de productie en verkoop van vrachtwagen- en autobanden.

De TBR-productie heeft met succes de volgende certificeringen verkregen: ISO 9001, GCC (Golfstaten), SONCAP (Nigeria), DOT (VS), ECE (Europa), INMETRO (Brazilië). De PCR-fabriek beslaat een oppervlakte van 40 hectare. Dankzij een nieuwe technologie en een buitenlands team van ingenieurs, is de productie mogelijk van metalen radiaalbanden voor vrachtwagens, banden voor particuliere auto's en banden voor bestelwagens in alle maten. De jaarlijkse productiecapaciteit is 3.500.000 TBR-eenheden en 15.000.000 PCR-eenheden, met meer dan 100 maten en modellen.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

LiveChat
Whatsapp Messenger