Zoeken op afmeting
Horizon autobanden

Horizon band

Het is meer dan 10 jaar geleden dat Horizon Tire is begonnen met de verkoop van banden in de Verenigde Staten.

De grootste OEM's (Original Equipment Manufacturer), distributeurs en detailhandelaren beschouwen Horizon als voorkeursleverancier als het gaat om service, betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten.

Horizon heeft een aansprakelijkheidsverzekering genomen bij een verzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten voor alle producten die verkocht worden.

Het belangrijkste businessmodel is de "directe verzending per container" naar elke mogelijke bestemming in de VS.

De distributiecentra in de VS (in het zuiden van Californië, Texas, New Jersey en Georgia) beschikken over meer dan 4 hectare aan voorraden, zodat koopwaar direct verzameld kan worden en containers snel op die plekken geleverd kunnen worden waar de kopers dat willen.

Horizon heeft filialen in de Chinese steden Peking en Qingdao om de productie te kunnen faciliteren en zich te kunnen bevoorraden bij de vele bandenfabrikanten in de "gordel van de Stille Oceaan".

Horizon verkoopt producten uit fabrieken die onderworpen zijn aan zeer strenge kwaliteiscontroles om te kunnen voldoen aan de volgende normen: ISO/TS 16949 (kwaliteitsbeheer), ISO 9001 (kwaliteitsbeheer), ISO 14001 (milieubeheer), ISO 10012 (afmetingenbeheer) DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW en voorheen RAH.

Personenautobanden

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger