Zoeken op afmeting
Hankook autobanden

Hankook band

Hankook is opgericht in 1941 en is een van de belangrijkste luchtbandenfabrikanten in de wereld. Deze fabrikant biedt een breed gamma van autobanden voor personenauto's, bedrijfsauto's, Offroad en vrachtwagens in 185 landen.Hankook is 7de fabriek op de lijst van fabrikanten met de hoogste omzet. Het Koreaanse bedrijf investeert in research en ontwikkeling om banden van hoge kwaliteit te bieden.
Hankook telt meer dan 14.000 werknemers, verdeeld over 4 centrale regionale zetels; meer dan 20 filialen in het buitenland en 5 R&D centra over de hele wereld, en verdient 70% van zijn opbrengst met buitenlandse markten.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Hankook

Originele uitrusting van vele fabrikanten

Originele uitrusting van vele fabrikanten
De banden van Hankook worden bij meerdere autoproducenten in de fabriek op hun modellen gemonteerd, wat hun vertrouwen en erkenning in het merk bevestigt.

Een wereldwijd succes

Een wereldwijd succes
De Hankook-banden zijn universeel en er worden jaarlijks miljoenen van verkocht in de wereld. Hun prijs-kwaliteitsverhouding en prestaties maken het verschil bij de klanten.

Een industrie voorop lopend in technologische ontwikkeling

Een industrie voorop lopend in technologische ontwikkeling
Hankook steekt veel energie in onderzoek en ontwikkeling om steeds beter presterende banden te kunnen bieden. Om hun expertise te beschermen heeft het merk meer dan 1.000 patenten in Zuid-Korea en meer dan 140 in de wereld aangevraagd.
LiveChat
Whatsapp Messenger