215/60 R17 96H 3PMSF - Wijzigen

Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R17 96H 3PMSF

Categorie : Personen 4 seizoenen
C D B 72 dB
4.5 /5 (78 reviews)
Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R17 96H 3PMSF
Goodyear 215/60 R17 96H
72
Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R17 96H 3PMSF
C D B 72 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 151,89

Kenmerken

Merk Goodyear
Model Vector 4Seasons
Afmeting 215/60 R17 96H
Verander deze afmeting
Kenmerk 3PMSF
Europese beoordeling
C D B 72 dB
Categorie
Personen 4 seizoenen
Reviews
4.5 /5 (78 reviews)

Beschrijving

De Goodyear Vector 4Seasons 215/60 R17 96H (3PMSF) is een performante band in alle seizoenen. Dankzij de gloednieuwe gepatenteerde "Weather Reactive" technologie, biedt de band dezelfde performance in elk weertype. Optimale prestaties in de regen. Goede weerstand tegen slijtage. Goede grip op besneeuwd en beijzeld wegdek.

Beschrijving
reviews
Montage

Weer Reactieve SmartTRED

Weer Reactieve SmartTRED
De Vector 4Seasons SUV is uitgerust met de Weather Reactive SmartTRED technologie van Goodyear die het uitzonderlijke prestaties geeft, ongeacht de weersomstandigheden. De verschillende zones van het loopvlak stellen het in staat zich aan te passen aan alle seizoenen. Het is met name gecertificeerd voor winterrijden, zoals blijkt uit het Sneeuwvlok symbool.

Betere controle op droog als op nat wegdek

Controle bij regen of sneeuw. De Vector 4Seasons band kenmerkt zich door een verminderde neiging tot aquaplaning en een vermindering van 11% van de benodigde remafstanden op ijzige ondergrond.* Op droge wegen behoudt hij een voorbeeldige wegligging, het resultaat van stijve blokken die zorgen voor een toename van de stabiliteit in bochten of bij richtingsveranderingen.

Respect voor het milieu

Gekenmerkt door een lage rolweerstand die de energieverbruik van het voertuig verlaagt, is de Vector 4Seasons band in staat om een hoge kilometerstand te bereiken, dankzij een vierseizoenen rubbercompound en een afgeplat profiel dat de druk gelijkmatig verdeelt.

Tractie onder alle rijomstandigheden

De vierseizoenencompound zorgt voor een optimale prestatie zowel in de zomer als in de winter. De Vector 4Seasons band heeft een hoge dichtheid aan driedimensionale lamellen waardoor hij de concurrentie overtreft dankzij een superieure tractie op sneeuw en ijs. * Het is gemarkeerd met een sneeuwvlok die symboliseert dat winterrijden het doel is van het ontwerp van deze band.

Uitstekende prestaties het hele jaar door

De Vector 4Seasons band kan zich aanpassen aan alle weersomstandigheden en zorgt voor een voorbeeldig gedrag in alle seizoenen, dankzij de Weer Reactive technologie van Goodyear. De SmartTRED technologie definieert verschillende zones in het loopvlak voor aanpassing aan de meerdere wegcondities.
LiveChat
Whatsapp Messenger