Klik hier om te zoeken

Goodyear Vector 4Seasons
205/55 R16 94V

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 87,79
Kenmerk : XL, VW, 3PMSF Categorie : Personen 4 seizoenen
68 dB
4.5 /5 (56 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF

Product kan afwijken van foto

De Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V (XL, VW, 3PMSF) is een performante band in alle seizoenen. Dankzij de gloednieuwe gepatenteerde "Weather Reactive" technologie, biedt de band dezelfde performance in elk weertype. Optimale prestaties in de regen. Goede weerstand tegen slijtage. Goede grip op besneeuwd en beijzeld wegdek.

Beschrijving
reviews
Montage

Tractie in alle rijomstandigheden

De vierseizoencompound zorgt voor een optimaal gedrag in zowel zomer als winter. De band Vector 4Seasons herbergt een grote dichtheid aan 3D-lamellen. Op het gebied van superieure tractie op sneeuw en ijzel laat hij de concurrentie ver achter zich. * Hij is voorzien van een sneeuwvlokje dat aangeeft dat bij het ontwerp rekening is gehouden met winterse omstandigheden voor de band.

Respect voor het milieu

De band Vector 4Seasons wordt gekarakteriseerd door een lage rolweerstand wat leidt tot minder brandstofverbruik. Dankzij een rubbercompound voor de vier seizoenen en een platter profiel die de druk evenwichtig verdeeld, is er een hoog kilometerrendement van de band.

Weather Reactive SmartTRED

Weather Reactive SmartTRED
De Vector 4Seasons SUV is voorzien van de Weather Reactive SmartTRED-technologie van Goodyear die hem uitzonderlijke eigenschappen verschaft, ongeacht de weersomstandigheden. De verschillende zones van het loopvlak geven hem de mogelijkheid zich aan te passen aan alle seizoenen. Hij is voornamelijk gecertificeerd voor het rijden in winterse omstandigheden, zoals blijkt uit het symbool met een sneeuwvlokje.

Uitstekende prestaties het hele jaar door

De band Vector 4Seasons kan zich aan alle weersomstandigheden aanpassen en vertoont in alle seizoenen een uitstekend gedrag dankzij de technologie Météo Reactive van Goodyear. Diverse zones van het loopvlak worden gekenmerkt door de technologie SmartTRED die zorgt dat de band zich kan aanpassen aan verschillende omstandigheden op de weg.

Betere controle in natte en droge omstandigheden

Controle bij regen of sneeuw. De band Vector 4Seasons wordt gekenmerkt door een goede bescherming tegen aquaplaning en zijn verlaging met 11% van de remweg op beijzeld wegdek.* Op droge wegen behoudt hij zijn uitstekende wegligging, te danken aan de stijve blokken die zorgen voor een verhoogde stabiliteit in de bochten en of bij het veranderen van de rijrichting.