Klik hier om te zoeken

Goodyear Efficientgrip SUV
225/60 R18 100H

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 128,39
Kenmerk : MFS, M+S Categorie : Off road zomer
68 dB
4.5 /5 (34 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Goodyear Efficientgrip SUV 225/60 R18 100H MFS, M+S

Product kan afwijken van foto

De Goodyear Efficientgrip SUV 225/60 R18 100H (MFS, M+S) gebruikt een van de vele innovaties van de fabrikant tijdens het productieproces. Dankzij de Fuelsaving-technologie is het brandstofverbruik gedaald en zijn de CO2-emissies aanzienlijk verminderd. De remafstanden zijn verkort.

Beschrijving
reviews
Montage

Verbeterde wegligging en rijprecisie

De band EfficientGrip SUV heeft een geoptimaliseerde wegligging en rijprecisie. Het gewicht is verlaagd en het verbeterde profiel zorgt ook voor meer stijfheid in de bochten.

Kortere remwegen op droge en natte wegen

Deze band beschikt over een verkorte remweg onder alle weersomstandigheden.* Het loopvlak beschikt over originele tractiehars voor het optimaliseren van de grip bij het remmen op nat wegdek, en over 3D-lamellen op de schouders die het vastgrijpen bij het remmen op droge wegen verhogen.

Profiel dat brandstofbesparing mogelijk maakt

De band EfficientGrip SUV zorgt dat u brandstof kan besparen en de CO2-uitstoot verlaagt! Met de technologie FuelSaving verlaagt Goodyear de rolweerstand dankzij de interactie van een lichter karkas en innovatieve materialen. Zo is een band ontstaan met een verbeterde efficiëntie, die zowel minder energie verbruikt als minder belastend is voor het milieu.

Uitstekende levensduur

De EfficientGrip SUV beschikt over een bijbehorende levensduur dankzij een rubbercompound op basis van silica, wat zorgt voor een heel zuinige band.