Klik hier om te zoeken

Dunlop Winter Sport 5 SUV
255/50 R19 107V

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 173,89
Kenmerk : XL, MFS, 3PMSF Categorie : Off road winter
73 dB
4.5 /5 (9 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Dunlop Winter Sport 5 SUV 255/50 R19 107V XL, MFS, 3PMSF

Product kan afwijken van foto

Dunlop's Winter Sport 5 SUV 255/50 R19 107V (XL, MFS, 3PMSF) is zeer veilig dankzij de vele geavanceerde technologieën. Dunlop heeft een specifiek "hielondersteunend" systeem ontwikkeld dat een betere verbinding tussen de band en de velg mogelijk maakt om u meer precisie in het rijden te geven. De V-vormige groeven zorgen voor een goede afvoer van water en sneeuw. Het loopvlak maakt gebruik van een geoptimaliseerd rubbermengsel uit de autosport. De "MRT"-technologie maakt het mogelijk om een groter oppervlak in contact met de grond te hebben. De band is beter bestand tegen slijtage.

Beschrijving
reviews
Montage

WEERSTAND TEGEN AQUAPLANING (WATER EN NATTE SNEEUW)

Grotere hoeveelheid water die kan worden afgevoerd.

ULTIEME ZIJDELINGSE GRIP OP GLADDE OPPERVLAKKEN

Versterking van de zijwaartse grip op gladde wegen dankzij de lamellen in het midden die parallel lopen aan de randen van de schouderblokken. Hierdoor is de lengte van het contact met de grond verhoogd en de opening verbeterd.

GROEVEN IN V-VORM

Voor een betere wegligging op besneeuwde wegen houden de V-groeven en de andere groeven op het loopvlak de sneeuw in een netwerk. De tractie en grip worden zo verbeterd dankzij het contact van sneeuw met sneeuw.

VERLAGING VAN HET BRANDSTOFVERBRUIK

Het gewicht in de band is zo efficiënt mogelijk verdeeld.

BETERE PRESTATIES OP BESNEEUWDE WEGEN

De druk is gelijkmatig verdeeld dankzij de verbeterde geometrie die zorgt voor een optimale stijfheid van het profiel van het blok.