Klik hier om te zoeken

Dunlop SP Sport Maxx TT
235/55 ZR17 103W

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 123,38
Kenmerk : XL, MFS Categorie : Personen zomer
72 dB
4.0 /5 (15 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Dunlop SP Sport Maxx TT 235/55 ZR17 103W XL, MFS

Product kan afwijken van foto

De SP Sport Maxx TT 235/55 ZR17 103W (XL, MFS) band voor ultra sportieve sportauto's is vervaardigd uit innoverende materialen om de beste prestaties te kunnen leveren. Het gebruik van kevlar en gum met nanodeeltjes, gecombineerd met Touch Technologie, maken van deze competitieband een band van BUITENMAATSE prestatiekwaliteit.

Beschrijving
reviews
Montage

RIJPRECISIE DANKZIJ KEVLAR

De band SP Sport Maxx TT is voorzien van een sterk rubbermengsel dat de flanken stijver maakt en profiteert van de technologie Kevlar® van DuPont™. De Touch Technology van Dunlop biedt een preciezer rijden dankzij een beter gevoel met de weg en een grotere aanpassingsvermogen.

HOOGWAARDIGE GRIP EN REMKRACHT

Het loopvlak heeft asymmetrische groeven voor een optimale grip en is bovendien samengesteld uit een innoverend mengsel met nanodeeltjes die ook in de autosport worden gebruikt, wat zorgt voor een betere grip en controle, zelfs op hoge snelheid.

UITZONDERLIJKE WEGLIGGING EN STABILITEIT IN DE BOCHTEN

De Sport Maxx TT is voorzien van stijve blokken op de schouders. Dit zorgt voor een betere stabiliteit in de bochten en soepelere overgangen tussen de rechte stukken en de bochten. Hij is geschikt voor alle soorten weg en toont een gelijkmatige verdeling van de druk op het hele oppervlakt van de band, wat een beter controleerbaar rijden garandeert.