Klik hier om te zoeken
Double Coin autobanden

Double Coin band

In China is een muntstuk ('coin' in het Engels) het symbool van voorspoed. Nadat Double Coin zijn eerste diagonaalband vervaardigde in 1934, wilde het bedrijf hoogwaardige producten leveren waar zijn klanten met tevredenheid gebruik van konden maken.
De naam 'Double Coin' (muntstuk met twee koppen) is op een bepaalde manier een gelukswens en belofte aan elk van zijn klanten. Vanaf het moment dat de eerste TBR-banden in 1992 in de Verenigde Staten verkocht werden, was het doel van het bedrijf om de klanten meer toegevoegde waarde te bieden. Dit betekent hen meer te bieden dan alleen een compleet assortiment aan hoogwaardige TBR- en OTR-banden tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf wil de beste service en ondersteuning bieden, zodat de koper de allerbeste klantervaring heeft.
. Double Coin is sinds de oprichting gestegen naar de onbetwiste eerste plek op de ranglijst van Chinese bandenfabrikanten. Vanaf de vervaardiging van de eerste radiaalband voor vrachtwagens in China tot aan de vervaardiging van de eerste, gecontroleerde EPA SmartWay®, heeft Double Coin de weg vrijgemaakt voor andere Chinese fabrikanten om geavanceerde technologieën te gebruiken bij de productie van de beste banden. In 1989 is Double Coin een samenwerkingsverband aangegaan met Firestone Tire en heeft het een technologie overgenomen voor banden zonder binnenband die een grotere duurzaamheid en een betere prestatie hebben.
In 2001 en 2011 is Double Coin samenwerkingsverbanden met Michelin aangegaan. Double Coin heeft ook deelgenomen aan projecten, waarbij technologieën werden gedeeld met andere grote bedrijven, zoals Beakart voor de staalkabels, Chevron voor het koolstofzwart en het synthetische rubber, en Huayi Group voor de petrochemie. Deze technologische investeringen zijn geïntegreerd in de fabricage van hoogwaardige TBR- en OTR-banden.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Winter
4 seizoenen

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

Zomer