Klik hier om te zoeken

Bridgestone Turanza T005
235/55 R17 103Y

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 125,59
Kenmerk : XL Categorie : Personen zomer
72 dB
4.5 /5 (143 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Bridgestone Turanza T005 235/55 R17 103Y XL

Product kan afwijken van foto

De Bridgestone-band Turanza T005 235/55 R17 103Y (XL) heeft een goede etikettering en biedt uitstekende prestaties in alle omstandigheden. Deze band is voorzien van de nieuwste Bridgestone-technologie genaamd "NanoPro-tech" om de grip in de regen te verbeteren.

Beschrijving
reviews
Montage

VERBETERD KARKAS

VERBETERD KARKAS
De verbetering van het karkas van de band door een originele versteviging met staal en stijf polyester dat zorgt voor een grote hanteerbaarheid en een goede rolweerstand. Hierdoor wordt de CO20-uitstoot en het brandstofverbruik verlaagd.

NanoPro-tech™

NanoPro-tech™
De NanoPro-tech™-compound is rijk aan silica waarvan de verspreiding is verbeterd door een nieuwe mengtechnologie. De perfecte combinatie tussen de structuur met deze compound zorgt voor een maximale grip van de contactzone om de grip te verhogen op natte ondergrond.

GEOPTIMALISEERD PROFIELONTWERP

GEOPTIMALISEERD PROFIELONTWERP
Het hoge gehalte aan staafjes op de schouder zorgt voor een betere afwatering. De geperfectioneerde verdeling van de leegte in de centrale zone van de structuur zorgt voor een doeltreffende afwatering. Een aanmerkelijke verbetering van de weerstand tegen vervormingen is bewerkstelligd door de verbindingen tussen de schouderblokken voor een lineair contact van de schouders bij het remmen.