Klik hier om te zoeken

Bridgestone Potenza S001
245/50 R18 100Y

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 151,09
Kenmerk : (*) Categorie : Personen zomer
71 dB
4.5 /5 (92 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Bridgestone Potenza S001 245/50 R18 100Y (*)

Product kan afwijken van foto

De Bridgestone Potenza S001 245/50 R18 100Y ((*)) biedt een stevige grip en buitengewone hanteerbaarheid. De Potenza S001 245/50 R18 100Y ((*)) is ontworpen en getest voor de veeleisende mechanische sport sector, en combineert comfort met veiligheid. Zijn asymmetrische groeven garanderen uitzonderlijk sportieve prestaties op droog en nat wegdek. Snelle waterafvoer.

Beschrijving
reviews
Montage

SCHOUDERBLOKKEN MET HOGE GRIP

SCHOUDERBLOKKEN MET HOGE GRIP
De sterkte stijfheid zowel op de zijkant als in de lengte maximaliseert het contact met de weg, zorgt voor een aanzienlijke remkracht en geeft een grip zonder problemen in de bochten, wat aan deze band een speciale dimensie geeft.

ACTIEF BESTANDDEEL

ACTIEF BESTANDDEEL
De stijfheid in de lengte maakt een verhoging van de wegliggings- en remprestaties mogelijk. Ondersteunt de verticale stijfheid voor een optimale grip in de bochten en het behoudt van een aangenaam rijcomfort.

BREDE EN SUPERSCHUINE GROEVEN

BREDE EN SUPERSCHUINE GROEVEN
Het wateroverschot wordt afgevoerd naar de brede groeven met een superschuine hoek van 60° die de doeltreffende afwatering en verminderde vervorming van de blokken bij het remmen mogelijk maakt. Hun positionering resulteert in een betere verdeling van de druk van het contact met de grond. Deze groeven zorgen door een zo snel mogelijke afwatering voor een goede controle van de band op nat wegdek en verlagen het risico op slippen op een laag water.

CONTINU CENTRAAL VLAK

CONTINU CENTRAAL VLAK
Het loopvlak met een doorlopende rechte rib die een perfecte hanteerbaarheid, een optimale stabiliteit en een directionele controle op grote snelheid garandeert.

ULTRAHOOG RENDEMENT

ULTRAHOOG RENDEMENT
Uniek ontwerp verlaagt de rolweerstand tot een minimum. Ontwerp met lichtere gordels om de rolweerstand te verlagen en het energetische verbruik te perfectioneren.